- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Споделете...
Така... първо да кажа, ако такава тема същестува нека бъде изтрита.
Сега по темата. Значи, кажете сега каква козметика (марка, серия и т.н.) използвате срещу борбата с гадните пъпки![]()
. И мненията ви за резултата...
![]()
![]()
![]()
Garnier Scrab и лосион на Clean&Clear доволна съм вече не ми излизат толкова много![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
В момента използвам на Garnier 3in1 и съм доста доволна. За освежаване се клепота
с тоник на спиртна основа на серията на AVON-Clearskin-също съм доволна
. На същата серия си взех "Бързодейстаща терапия за пъпки" и заличаващо-антибактериален коректор. И не излизна никак скъпо.
![]()
![]()
Аз не изполсвам нищо.Почти нямам пъпки, излизат ми няколко преди менструация, но не някакви голями(гнойни) а мънички и ситниАко са повече ползвам обикновен спирт(от аптекаа ми го препоръчаха)
http://www.worldofcosmetic.com/image...2991_buyuk.jpg три пъти за деня като си намажеш пъпката и вече я намяза белези ползвам крем здраве http://www.bgshop.nl/shop/components...5293a44a7f.jpg помага ми доста
![]()
Нищо не използвамИначе ако ти е много мазна кожата и пъпките са ти заради това, пробвай с хума, много изсушава пъпките ;д;д
еlsy![]()
хаа... и аз ги използвам-има НЕВЕРОЯТЕН ефектПървоначално написано от gerityySUN
![]()
![]()
![]()
Охх... блазе тии...Първоначално написано от ludotokrise
![]()
![]()
![]()
Здравейте аз в повечето време нямам пъпки, но когато имам използвам
Clean&Clear или я заличавам с коректора за пъпки на Garnier а много рядко и някоя маска. Пъпките не са едри,а ситни за това тези неща много ми помагат.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Измивен гел - Clean & Clear
скраб - Регал
маска - хума
кремове - Гарниер, Бочко или Здраве. (в зависимост от пъпката)
тоник - розова вода
Garnier pure scrub, garnier pure roll on или както се казва, garnier pure active кремчето, garnier pure activ тоника понякога и то само преди излизане, а вечер след като се прибера се мажа с на Nivea visage young тоника, той нямаше май алкохол и е много полезен, защото почиства мн добре.![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
съжалявам,но спец за пъпки имам супер супер много теми
За мен:
антибактериален сапун и гел за почистване
салицилов спирт
розова вода
крем Здраве
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз нямам пъпки, но съм чуеала че козметиката на vichy помага много!
А розовата вода-какво действие има и ефективно ли е??Първоначално написано от Converse333
![]()
![]()
Напоследък най-често използвам крем Здраве
и тва също от време на време http://avonshop.co.uk/avonshop/Asset...1011003_lg.gif