.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Град
    София

Дрехи - Марки ?!

Та искам да ви питам, от кои марки пазарувате, следвате ли модата сляпо? Имате ли си любима марка, или вземате от пазара? Как пазарувате? И тн... дано ви хареса темата, съжалявам ако има такава. На мен лично ще ми бъде мн интересна и ще я следя!
    fff faling .

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз пазарувам от всякъде,и от мола и от обикновенните магазинчета,нямам предпочитания към марки,дреха като дреха,все тая от къде е,важното е да ти харесва и да ти стои добре

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Предимно от моловете пазарувам в последно време, иначе нямам предпочитания за марки въпросса е да ми хареса дадена дреха или обувка, да ми стои добре и да ми е по джоба

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Предимно от моловете пазарувам в последно време, иначе нямам предпочитания за марки въпросса е да ми хареса дадена дреха или обувка, да ми стои добре и да ми е по джоба
    Аз също съм по моловете ,защото си влизаш и си обикаляш .. повече ми харесва .
    Иначе като марка доста ми допада Miss 60,ама не ми е много много по джоба .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Аз също съм по моловете ,защото си влизаш и си обикаляш .. повече ми харесва .
    Иначе като марка доста ми допада Miss 60,ама не ми е много много по джоба .
    Мда много по-удобно е отколкото да те зяпа някаква продавачка, която само чака да си тръгнеш

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    От молове, но и от други магазинчета. Обожавам Тейли, Манго, рядко от Теранова. Но любимият ми магазин е Тейли, има всякакви неща, абе точно за моя вкус е. Иначе имам дрехи и от магазини с непознато име и пак си ги нося и са хубави... то си зависи от дрехата, не от марката.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    От различни места.Принципно не съм фен на марковите неща и затова рядко си купувам,а и не са много по джоба ми
    Много обичам има два магазина на Графа Traky и Ego,имат страхотни блузки и тениски и то на доста достъпни цени. Даже един път си бях взела една супер сладка тениска за 5лв,която до сега не е мръднала,а трикото е супер мекичко.
    Дънки обикновено си взимам от едно магазинче с преоценена стока уж се води,много добри попадения има.
    Иначе взимала съм си някви блузки от теранова,но качеството им е :X След 2 изпирания и стават егати торбата.
    Другите работи си ги взимам от случайни места,където каквото ми хване окото и така

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз пазарувам от всякъде,и от мола и от обикновенните магазинчета,нямам предпочитания към марки,дреха като дреха,все тая от къде е,важното е да ти харесва и да ти стои добре
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ми Адидас,Найк ,Пума , Тейлито също става ..New Yorker ,Kenvelo и Мис 60
    If I played you like a toy?

Каквото ми хареса, няма значение цената или марката, стига да е хубаво е разбира се не съм от тези дето имат само дрехи от типа една тениска 120 лева

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от magincis
    Каквото ми хареса, няма значение цената или марката, стига да е хубаво е разбира се не съм от тези дето имат само дрехи от типа една тениска 120 лева
    ти пък де са изхвърляш чак 120 не са ..по 80 са
    If I played you like a toy?

Цитирай Първоначално написано от buuu
    Цитирай Първоначално написано от magincis
    ти пък де са изхвърляш чак 120 не са ..по 80 са
    добре де

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    New Yorker (Fishbone), Tally Weijl, ZARA, H&M, Benetton и т.н.
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

купувам си каквото ми хареса, независимо от къде е...не харесвам дрехи на определена марка :P

купувам каквото ми харесва,и ми стои добре
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

И аз купувам каквото ми хареса. Не робувам на марки, пазарувала съм и от китайски магазини. Повечето ми дрехи по принцип са на Адидас, но просто така се е получило, харесват ми много моделите. Иначе пазарувам и много от интернет.. кажи- речи всяка седмица си купувам по нещо. Обожавам да купувам дрехи и по тях ми отиват 90% от парите.

Аз попринцип пазарувам в моловете, защото не мога да си харесам дрехи от другите магазини. Но ако си харесам, не ми хпречи да си взема. И въпреки това, гледам цената и не давам много пари за някоя дреха. Иначе ми харесват нещата на Тали Вейл, Cropp Town, NewYorker и Terranova също понякога имат хубави.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Пазарувам от всякакви магазини, не си падам по скъпите дрехи.. Влизам пробвам, ако ми хареса купувам, но гледам винаги цената.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Нямам предпочитания към марки.Купувам това което ми хареса.Много рядко си купувам нещо от Теранова а по-често от New Yorker.

Супер фен
    Zara, Abercrombie & Fitch, Kenvelo, New Yorker. От спортните магазини най-вече Puma.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    Пазарувам от всякакви магазини, не си падам по скъпите дрехи.. Влизам пробвам, ако ми хареса купувам, но гледам винаги цената.
    +11

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    + .. не робувам на дадена марка
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на Infinity
    Bershka и Pull & Bear обожавам !
    To infinity and beyond.

никога не съм се водила само по една марка. Никога не съм държала на марковото. Купувам каквото ми харесва, но разбира се никога не давам луди пари за някоя парцалка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си