- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дрехи - Марки ?!
Та искам да ви питам, от кои марки пазарувате, следвате ли модата сляпо? Имате ли си любима марка, или вземате от пазара? Как пазарувате? И тн... дано ви хареса темата, съжалявам ако има такава. На мен лично ще ми бъде мн интересна и ще я следя!
fff faling .
Аз пазарувам от всякъде,и от мола и от обикновенните магазинчета,нямам предпочитания към марки,дреха като дреха,все тая от къде е,важното е да ти харесва и да ти стои добре![]()
Аз също съм по моловете ,защото си влизаш и си обикаляш .. повече ми харесва .Първоначално написано от Molzinka
Иначе като марка доста ми допада Miss 60,ама не ми е много много по джоба .
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
От молове, но и от други магазинчета. Обожавам Тейли, Манго, рядко от Теранова. Но любимият ми магазин е Тейли, има всякакви неща, абе точно за моя вкус е. Иначе имам дрехи и от магазини с непознато име и пак си ги нося и са хубави... то си зависи от дрехата, не от марката.
Първоначално написано от Molzinka
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
От различни места.Принципно не съм фен на марковите неща и затова рядко си купувам,а и не са много по джоба ми![]()
Много обичам има два магазина на Графа Traky и Ego,имат страхотни блузки и тениски и то на доста достъпни цени. Даже един път си бях взела една супер сладка тениска за 5лв,която до сега не е мръднала,а трикото е супер мекичко.
Дънки обикновено си взимам от едно магазинче с преоценена стока уж се води,много добри попадения има.
Иначе взимала съм си някви блузки от теранова,но качеството им е :X След 2 изпирания и стават егати торбата.
Другите работи си ги взимам от случайни места,където каквото ми хване окото и така![]()
Първоначално написано от titinkaa
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ми Адидас,Найк ,Пума , Тейлито също става ..New Yorker ,Kenvelo и Мис 60![]()
If I played you like a toy?
Каквото ми хареса, няма значение цената или марката, стига да е хубавое разбира се не съм от тези дето имат само дрехи от типа една тениска 120 лева
ти пък де са изхвърляшПървоначално написано от magincis
чак 120 не са ..по 80 са
If I played you like a toy?
New Yorker (Fishbone), Tally Weijl, ZARA, H&M, Benetton и т.н.![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
купувам си каквото ми хареса, независимо от къде е...не харесвам дрехи на определена марка :P
купувам каквото ми харесва,и ми стои добре![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
И аз купувам каквото ми хареса. Не робувам на марки, пазарувала съм и от китайски магазини. Повечето ми дрехи по принцип са на Адидас, но просто така се е получило, харесват ми много моделите. Иначе пазарувам и много от интернет.. кажи- речи всяка седмица си купувам по нещо. Обожавам да купувам дрехи и по тях ми отиват 90% от парите.
Аз попринцип пазарувам в моловете, защото не мога да си харесам дрехи от другите магазини. Но ако си харесам, не ми хпречи да си взема. И въпреки това, гледам цената и не давам много пари за някоя дреха. Иначе ми харесват нещата на Тали Вейл, Cropp Town, NewYorker и Terranova също понякога имат хубави.
Пазарувам от всякакви магазини, не си падам по скъпите дрехи.. Влизам пробвам, ако ми хареса купувам, но гледам винаги цената.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Нямам предпочитания към марки.Купувам това което ми хареса.Много рядко си купувам нещо от Теранова а по-често от New Yorker.
Zara, Abercrombie & Fitch, Kenvelo, New Yorker. От спортните магазини най-вече Puma.
+ .. не робувам на дадена маркаПървоначално написано от Stellsy
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Bershka и Pull & Bear обожавам !
To infinity and beyond.
никога не съм се водила само по една марка. Никога не съм държала на марковото. Купувам каквото ми харесва, но разбира се никога не давам луди пари за някоя парцалка![]()