- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момчетата се плашат от девствените?
Аз съм на 16 и съм девствена. Не смятам че това ми е недостатък. Определено повечето не ми вярват че съм девствена тъйкато имамвид на опитна .. секси съм и лесно вазбуйдам момчетата... Но когато някое момче ми хареса и искам нещо по така и той ме попита .. След като му отговоря край.. вече не е същото... Защо?
Защото още нямат богато мислене. А и, защото в Бг девствеността се е обезценила...отделно, защото по-трудно се прави секс с девствена, не са сигурни дали ще се справят...Абе от тоя сорт.Първоначално написано от Nikolcheto
Ти си ок. Все ще се намери някой да те оцени и такава.
Good luck, Bad luck, Luck...
Еми може да се притесняват как ще е секса с девствена. Тъй като щом казваш че си секси и лесно възбуждаш момчетата ясно е като те видят какво ти мислят. А също така може да се притесняват от това дали няма да има някой фал и т.н. Лошото е че никой така и не разбра че в този свят в който живеем да правиш секс с девствено момиче е като да нацелиш 6-ца от тотото
Напълно подкрепям gir тъй като в БГ когато кажеш че си девствен винаги се приема като нещо срамно ...
+1Първоначално написано от gir
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Напоследък за 16 годишно момиче девствеността се води срамна. Не съм съгласна с това, но се натъкнах на достатъчно теми (едната от които е тази), които го показват. Но тогава на колко години остава да го направиш? На 14? Това се счита за непристойно... (но е друго естествено ако кажеш 8ми клас съм, вместо на 14 съм) На 15 ли? Звучи нормално само защото "всички го правят", така е прието. Но до колко си готов на 15?
Запита ли се, преди да се почувстваш нещастна, че загорелите батковци не искат да си мърсят ръцете?
hating you makes me all warm inside : )
1во да си девствена е супер ( Аз много бих се зарадвал че никой не те е ... докосвал по такъв начин) а защо се плашат от девствениците ? амиии защото са някви Адидас маняци дето са праят на големите работи а всъщност са някви големи ... смешнициПървоначално написано от Nikolcheto
![]()
щото в Биг Брадър влезе 17 годишна майка която от 14 годишна искала дете смятай![]()
![]()
Защото девствените имат славата, че държат на сухо доста време преди да ги отвориш. Неопитни са и най-вероятно ще се дърпат дори при мисълта за свирка. Една от основните причини е, че са големи филмарки. Барнеш я - всички знаят. Целунеш я - всички разбират. Кажеш и някоя мръсотия - отново се раздрънква. Общо взето след първия път... първите няколко пъти мисленето ти относно тези неща се поразкрепостява и секса идва по естествено.Първоначално написано от Nikolcheto
Лично аз нямам против девственици, но ако са решили да ме държат на сухо дълго време... усещам и зарязвам. А глупостите, че не съм държал на нея... по-скоро тя не държи и няма доверие на мен, ама да не навлизам в друга тема.
Temet Nosce
벨야카
vobshte ne e nedostatuk.Emi izglejda momchetata s koito iskash da imash neshto po taka sa ne dostatuchno opitni za tova koeto i predlagash.Ima i varqnt che se plashat ot tova che ne se navutre v neshtata kakto lichi ot vunshniq vid Lichno za men nz da ima neshto okolo tva che e devstvena da me spre shte se gordeq ako q otvorq kak stoqt neshtataПървоначално написано от Nikolcheto
Obshto vzeto tochno i qsnoПървоначално написано от umri
Не при всички момичета е така!Първоначално написано от pelmel
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Съжалявам ,но супер плоско мнение. Както казаха по-нагоре в България девствеността наистина се е превърнала в срам за момичетата.Сългласна съм ,че опита има значение ,но в крайна сметка ,ако държиш и искаш сериозни отношения с един човек няма да искаш целият квартал да я е минал ,нали така ?Първоначално написано от umri
Дааа, като изключиш някои малки групички от хора (примерно някои религиозни ) всичко друго му е все едно девствена-недевствена или направо мрази девствени. А на други места, в САЩ, примерно имало в някои градове мода да си бъдеш девствена колкото се може по-дълго, най-добре до брака...А има и някои държави, където е направо задължително по закон да е девствена докато не се ожени...всякакви ги има...Първоначално написано от Burn94
Едно време българите не са били така, обаче. Имало е обичай като се оженят и има кръв по чаршафа, т.е. булката е честна, да се пие БЛАГА РАКИЯ, с което са отбелязвали, че синът се е задомил с чиста жена.
Значи тогава се е ценяло, сега се е обезценило.
А, това че има дрънкащи наляво и надясно, клюкарки си е незадължително за девствени. И недевствени има, които ще се похвалят, че вчера са се целунали с някой "известен пич" като бармана от кафето до досакалото или "оня от блока на Люси"...Първоначално написано от umri
Просто съм виждал, срещал много девствени, които нямат капчица морал и обратно - много момичета, които даже си правят безразборен секс, но пък умеят да пазят тайни и дори имат свестни хобита.
Това за че държели на сухо дълго време - добре казано. Не е задължително, щото има някои , които бързат да се отворят и може да ти се случи с тях по-бързо, отколкото с някоя, която го е правила с 20 преди тебе, ама "не можела така бързо и трябвало да ходите НЯКОЛКО МЕСЕЦА, преди да ти пусне" (ТАКИВА СА МИ НАЙ-АНТИПАТИЧНИТЕ И НЕНАВИСТНИ!)...но като цяло добре си го усетил - щом като е девствена, по-скоро, няма да е лесно в сексуален план.
Аз съм имал МНОГО девствени гаджета, но не съм спал С НИТО една от тях. Просто си прав, че не бързат (а и аз не съм ги притискал, щото като е девствена съм готов да я чакам и 20 години, уважавам ги и ги разбирам)...
Е да ама тогава и на по 14 са ги женили.Първоначално написано от gir
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
И к'во като пускали по-трудно? То това да ти е важното в една връзка...ако я искаш и имаш желанието да я водиш напред, няма да ти пречи да чакаш еди-какво-си време.
Ама точно това е и причината за притеснението на повечето. 'щото искат на втората седмица макс да чукат.
Кой к'вот си ще, все пак. В цялата работа си има много чар, с девствено момиче имам предвид. (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Еми така си е. Ама девствените момичета държат момчето на сухо дълго време не защото му нямат доверие /е и това го има/, а просто защото ги е страх и им трябва време да проверят дали момчето няма да ги зареже след като ги отвори, тоест да проверят държанието му, чувствата му и т.н. А няма как да не те е страх от това, защото никой не иска да се чувства наебан и заебан в буквалния смисъл. И е много по-лесно да си направиш сефтето с някой, който още от началото знаеш, че е за едното ебане, отколкото да очакваш любов, а да ти отвърнат с уй! И така...Първоначално написано от umri
![]()
Да си девствен нямя нищо лошо... Някои момчета те гледат странно, някои момичета също... Ама кво ти пука..
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
ScionOfStorm, шапка ти свалям, човече !![]()
Аз осъзнавам каква отгоеорност е секса . ИСкам да ви благодаря че опсъждате темата! А също и за различните мнения който давате. Само да разясния .. Според мен нямам някаква определена възраст след която е "нормално" да започнеш полов живот. Според мен всеки може когато сам реши но наистина да му е дошъл акъла в главата защото има всякакви болести и не вярвам че бременноста за сега на някой ще му хареса...Тъка че Благодаря ви наистина! Не се срамувам от това че съм девствена! Ще го направя с когото сметна за правилно без значение дали ще е сега или след неопределено време![]()
ами много пати сме обсаждали и с приятели просто всички ги е страх да не сгафят нещо
аз пък се претиснявам той да не се оплаши нещо :Д:ДПървоначално написано от Fifooooo
Не се палша.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не мога да ги разбера някои момчета... Хем нещат девствена, хем нещат и такава дето е спала с повечко момчета... Хем да е опитна и да знае какво да прави, хем ако може тоя опит да го е натрупала на някоя кукла, а не на момче...Аз лично винаги съм смятала, че девствеността не е порок и не трябва човек да се срамува от нея, особено пък момичетата...
На авторката мога само да й кажа да не й пука и да не се срамува! Тези, с които си се захванала явна са някви пълни леваци, защото не само, че не трябва да те отбягват, точно обратното - трябва да се борят кой да ти спечели първи доверието и кой да избереш...защото както казаха някъде в началните мнения - в днешно време да попаднеш на девствено момиче и като да нацелиш 6-ца от тотото...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!