Цитирай Първоначално написано от umri
Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto
Аз съм на 16 и съм девствена. Не смятам че това ми е недостатък. Определено повечето не ми вярват че съм девствена тъйкато имамвид на опитна .. секси съм и лесно вазбуйдам момчетата... Но когато някое момче ми хареса и искам нещо по така и той ме попита .. След като му отговоря край.. вече не е същото... Защо?
Защото девствените имат славата, че държат на сухо доста време преди да ги отвориш. Неопитни са и най-вероятно ще се дърпат дори при мисълта за свирка. Една от основните причини е, че са големи филмарки. Барнеш я - всички знаят. Целунеш я - всички разбират. Кажеш и някоя мръсотия - отново се раздрънква. Общо взето след първия път... първите няколко пъти мисленето ти относно тези неща се поразкрепостява и секса идва по естествено.

Лично аз нямам против девственици, но ако са решили да ме държат на сухо дълго време... усещам и зарязвам. А глупостите, че не съм държал на нея... по-скоро тя не държи и няма доверие на мен, ама да не навлизам в друга тема.
Еми така си е. Ама девствените момичета държат момчето на сухо дълго време не защото му нямат доверие /е и това го има/, а просто защото ги е страх и им трябва време да проверят дали момчето няма да ги зареже след като ги отвори, тоест да проверят държанието му, чувствата му и т.н. А няма как да не те е страх от това, защото никой не иска да се чувства наебан и заебан в буквалния смисъл. И е много по-лесно да си направиш сефтето с някой, който още от началото знаеш, че е за едното ебане, отколкото да очакваш любов, а да ти отвърнат с уй! И така...
Да си девствен нямя нищо лошо... Някои момчета те гледат странно, някои момичета също... Ама кво ти пука..