Защото първия път винаги (добре де....за да няма обидени-в 90% от случаите) е гаден и момичето заебава своч чукач :Р
Не бе....а сега сериозно, кки са тея пикльовци, какъв е тоя диалог...."Здрасти, как се казваш, имаш мнооого хубави ОЧИ...ъъъ....иии...иках да то кажа, че симного красива...ъъъ...да.Да.Моля те дай си номера да пием по кафе и ми кажи дали да ти сложа тикче или хиксче"...."?Какво тикче, какво хиксче бе брат?"..."амиии..такова дали ди девствена или не." 0.о .....
Първо:
Ако някоий наистина те обича няма да му пука какъв е отговора и най-малкото...няма да те пита поне 2 седмици от началото на връзката ви такива неща.
Второ:
Ако наистина си секси пък въобще няма да се стига до подобни въпроси....
Трето:
Девственото момиче е като консерва с царевица - не всеки би се наел да я отвори, но след като е отворена всички посягат с лъжици защото ухае вкусно, а човека който я е отворил си мисли, че заръди това му принадлежи.
Четвърто:
Винаги можеш да излъжеж ако нещо те смущава...приеми го на шега..може да кажеш даже че си травестит ако искаш - пък ако някой е влюбен в теб, да му мисли-ще преживее и по-алтернативните начини да се прави любов с половинката... :Д
Пето:
Лично се надявам, че този въпрос не го задаваш от някакви смущения, защото не би трябвало да имаш такива...
Има само един начих да разбереш кога си готова да правиш секс - когато вече не се питаш (себе си...вътрешно)
А до колкото за мъжете...на тях винаги им се прави...ако им налетиш-девствена/недевствена ще те оправят набързо....единственото, което може да ги смути е тва, че те са некадърници.Все пак не си ти тая с инструмента, а те, нали така
И сега малко садистични изцепки от мен (да кажа предварително - смеха е полезен, а това което не те кара да се усмихваш или чувстваш добре по-добре не се занимавай с него-това важи за всеки един аспект от живота, не само за секс-а )
Аз лично те съветвам да загубиш девственоста си с някой, айде не чак случаен, симпатичен "батко" за който не ти пука поради няколко причина:
1.Той вече ще знае как стават нещата и ще те боли за по-кратко време.
2.Ако за 1 път спиш с някакъв девственик и осъзнаеш, че не си падаш по него след това ще ти е кофти да го зарежеш, защото си му била първата(пък и той ти е бил първия)
3.МНого е готино когато въпросния батко те викне на кафе, мотае те половин час и накрая се пробва пак да те награби, а ти му кажеш "Чао, красавецо" и той остане със зяпнала уста или изтърсва нещо от сорта на "Какво има" "ама аз ти бях първия" или "Е това не ми се беше случвало преди" или (ако се смята за много умен)"Бъзлива девственица" ...при което ти винаги можеш да го затапиш с нещо от сорта на, че той може и да е бил първия, но това не го прави нито по-специален, нито последен или пък, че е в грешка и че вече не си девствена или за да му стане още по-кофти- че не си била девствена а в цикъл...Пък ако си някаква боязлива така ще успееш да се научиш още от първия път да отстяваш позицията си - в край на сметка половината население на земята има женски полови органи, но едва ли майка ти е някаква случайна девояка, която баща ти е качил на автостоп....
Абе..общо взето-погледни го от веселата страна и не се впечетлявай от някакви незадоволени тийнейджъри
А и има далеч повече неща, на които може да се научиш преди да стъпиш в "същински акт" с някой, които най-вероятно даже ще са по-забоволяващи за теб, като една представителка на "нежния пол"
Също така....рядко когато с един човек дори разговорите не текат както трябва секса е хубав..не казвам, че не се случва, но е рядко
И най-хубавото от всичко - имаш още много време пред себе си, а това което прави секса хубав е ХАРМОНИЯТА с партньора( не само физическата, ами и духовната) така че смятай с какъв човек би могла да я постигнеш, за да изпитваш удоволствие....(предполагам, ако е таклъв, който те е попитал, поне няма да е такъв, който се е уплашил от този факт ..или който се е спрял от какъвто и да било факт свързан със сексувалното ти минало)Така, че забрави за това което си чула за някакви пикли от основното, които са спали с някакви пикльовци/предмети или хранителни продукти за да се хвалят, че са разпечатани, без да знаят дори частите от собствената си анатомия или това, че презарвативите са поставят на....сещаш се кое на мъжа, а не че се гълтат-толкова по-зле за тях...ти ще си спестиш времето, което те губят да пишат писма с въпроси на клюкарските списания от сорта на:"Спах с 20 годишен и след това се оказа, че той ми е дал грешен номер на телефон, а сега незнам как да разбера дали съм бременна или не...Всъщност, бих се радвала да ми обясните откъде точно идват бебетата"а пък те може и никога да не разберат какво е истинското удоволствие от това да спиш с някой
Леле..много ме разведри въпроса ти, яко е да си девствен, самия факт, че си те кара да изпитваш странна тръпка и да отделяш повече адреналин :Р :*