- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Симпатичен младеж търси....
не, мисля, че трима ще ни е малко скучно, но ако се включат и още хора...тогава би станало купон![]()
там не може да се вредиш да пишеш майна...Първоначално написано от mArMaLaDkA
слушам супер яка песен поздрав за мойта модераторка:
ти си актуална, ти си ненормална, и само ти сега диктуваш правилата, готова ли си да си моя само моя
[b]Локо Пловдив и тесни пичkи
every day is like the other keep your fear undercover.
It
Баси лудия троблинПървоначално написано от clockwork
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Така е, не му личи нито по аватара, нито по подписа. Може пък да е от Първомай...Първоначално написано от valdesbg
Good luck, Bad luck, Luck...
Точно това е най-лесният начин - в нета и чатовете. Пести се време, става по-лесно опознаването...Е, понякога се попада и на измамници, ама то и в реала е така.Първоначално написано от kindergarden
Не го знам колко ще му вържат ТОЧНО НА НЕГО, ама средно-статистически връзват хорицата. Бъдете модерни (хайтек), сега ви е паднало!...
Може хората да са се разбрали да правят отворена връзка, сандвич, групов..., а може и, представи си, да си няма гадже. Случва се, не обвинявайте човекаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Ами значи не са класисти (Класизъм - вид предразсъдък, повече в темата за предразсъдъцъте и ненавистничеството в любовта).Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Да живее простотията![]()
![]()
и ние с нея.Първоначално написано от FromAutumToAshes
така или иначе върви ръка за ръка![]()
Всеки е прост в нещо (справка - "Парадоксът на глупавия професор" - http://kurultaev.com/?p=26 )Първоначално написано от Misty91
gir, 5/7 поста на тази страница са твои. моля те успокой се и си структурирай мненията.
По темата. Мога да ви кажа,че с тузаро/клокуърк няма да има нещастни моменти. Той е като ангел небесен момичета :Д
Освен това ми е обещал да кумувам.
МРЕТЕ С ТОО ЛОКО! САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ..ОЛЕЕЕПървоначално написано от kindergarden
![]()
!
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
научи се да пишеш ако искаш момичетата да се ОТЗОВЪТ
все повече се превръщаме в сайт за запознанства...a gir верно кво се развълнува толкова![]()
Превърнахте тийна в сайт за запознанства..Има си достатъчно сайтове за запознанства..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Оо, ама ние си пасваме идеално.Първоначално написано от clockwork
![]()
И аз съм висока 75 см и тежа около 183 кг.![]()
![]()
Ще се отзовЪ веднага щом се вдигна от дивана.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
вече имам една оферта на ЛС![]()
It
ми на ЛС-то ми предложиха скайп и казаха че и снимка ше ми пратят, пък ти нищо брат...Първоначално написано от kindergarden
It