- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как си подреждате косата в ред ?
Как си подреждате косата в ред след баня? А какви продукти използвате (маски,пяна за коса или друго)?
Като се изкъпа вечер и я изсуша с четката,и е супер.А като легна и на сутринта съм като ритната зелкаВ пълен безпорядък е
Много е гъста и едро чуплива.
Вие имате ли такива проблеми и какво правите по въпроса?
Сутрин е просто абсурд да се къпя,защото и без това ставам в 5,30 за училище.Може би да я пооправя с нещо,но не знам с какво.Дайте ми някакви идеи
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
аз като се къпя си слагам една маска със змийска отрова,че нещо е проблематична косата напоследък![]()
иначе моята е права като на азиатка и уникално мека,послушна![]()
иначе седя в кърпа 20 минути да попие,малко сешоар и оставям да доизсъхне сама(щото се изтощава иначе)
преди лягане я прибирам за да си е наред сутринта
защо не опиташ на едно стегнато кокче и отгоре мъничко балсам,като се намокри и после може би ще остане така
и виж сутринта как ще е ..?![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
къпя я с някакъв на Лореал, не я суша...
безнадеждно права е и не я правя нищо освен да я подхранвам с измислените маски на майка ми и да я мацам с кристали от време на време![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
ElinoOor,каква е тази змийска отроваЯ кажи каква е тази маска и дали я има в аптеките
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Маската на Lorys със змийска отрова ( http://plamboy.com/images/Lorys-maska-zmia.jpg )
Ефекта е поразителен,честно.
За Варна мога само да кажа,че я има в големите парфюмерии..а и наскоро майка ми я видяла в супермаркети Бурлекс![]()
![]()
Попитай насам-натам из града все ще я намериш,не е чак толкова неоткриваема![]()
Kaname senpai <3
а на каква цена е г/д?Първоначално написано от ElinoOor
![]()
щото съм близо и от доста време я търся ама във варна не съм ходила дедобре че каза и там да потърся ...
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
змийско мляко,бе,не змийска отрова![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
7.50лв е в ПловдивПървоначално написано от darrie
Та и аз да си кажа мнението...Мия си косата с шампоан на елсев или там къвто си купя,ползвам маската на Лорис със змийско олио(но не винаги я слагам де),после не я суша,чакам да изсъхне и после я сресвам,и тук там слагам кристали,понякога забравям.Косата си ми е природно права и не се начупва,винаги си е права![]()
Въпрос-мия си косата пред 2-3 дни,за да не се омазнява много бързо.ползвам на Лорис шампоана със змиятаи после една маска забравих как се казва.Добре ли е да ползвам 2-3 пъти в седмицата маска без да ползвам балсам?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Ами и при мене е така..като стана е на нищо..слагам пяна..суша..слагам гел суша..тегля и една преса и готово![]()
![]()
Какъв по-точно е ефекта на тази маска,със змийското мляко,олио или каквото е там ?![]()
За съжаление моята коса е отвратителна .. Нито права,нито чуплива,нито къдрава..Никаква не е ..Като се изкъпя я увивам с кърпа за около 20 минутки,след това я поливам с отваря от коприва,пак я увивам с кърпа.После й слагам на Лореал,онова в розовото шишенце,суша я със сешоар отгоре,отгоре и после или я изправям или я правя на малки кокчета.Ако съм била на кокчета на сутринта ги махам и си връзвам косата.Харесва ми как става.. :р
Общо взето е това ..![]()
Маската е главно за заздравяване,за увредена коса и т.н. Аз лично съм много доволна от шампоана,косата ми не е цъвтяща или изгоряла,харесва ми-само дето губи блясъка си много бързо.
НЕЩО за блясък да препоръчате?![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
моята е права и нямам никакви проблеми с нея.къпя с някакъв обикновен шампоан, в смисъл той е против пърхут но не е от известните марки и не ми дреме, върши ми работа.Слагам балсам, излизам, слагам кърпи, пльосвам се на компа и то вече ми се доспива, суша си косата реша я леко (защото сутрин по лесно се реше) и това е. Не виждам нужда от специални грижи, мислила съм си да си правя маска с хума, но още не съм се решила да се омацвам![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Елсев Nutri Gloss http://www.lorealparisbulgaria.com/i...262/HCa9_1.jpgПървоначално написано от tonie__
значи аз след като я изкъпя слагам кристали, после розово балсамче на лореал, оставям я да поизсъхне и я суша съвсем малко...преди да легна я връзвам на опашка и на сутринта е поносимо зле![]()
![]()
![]()
^ все таз![]()
мда около 7 лева е,обаче ако хванеш някаква промоция в Елитис (както аз преди 2-3 седмици) ще я уцелиш и за 5 лв.![]()
Kaname senpai <3
Ползвала съм другото, то май беше с чесън. И от него съм доволна...![]()
да ви имам правите коси ..
мойта е ужасна,отгоре няма никакъв обем,отдолу е начупена![]()
правя и някфи измислени маски,слагам кристали,къпя я със Wash & Go за накъсани краища,суша я рядко .. общо взето![]()
ИИ преса яко ..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Използвам шампоан Глис Кюр на Шварцкопф за естествена или боядисана кестенява коса (моята е естествено кестенява), балсам-маска с екстракт от дива роза, пак Глис Кюр. Веднъж на две седмици я мия с Низорал, профилактично против пърхот. Винаги накрая я изплаквам със студена вода за повече блясък.
Стоя около 20-30 мин. с кърпа на главата, слагам професионални кристали, суша. Накрая използвам студената струя на сешоара.
Общо взето пръскам доста пари за косата си, но си струва.![]()
Това, което е лесно, не е интересно.
Моята е чупливане полагам кой знае какви грижи за нея.След като се изкъпя я увивам в кърпа \не винаги\
и след това я махам и си я дърпам със сушоара,щоту ми е къса.Когато ми беше дълга,ползвах и балсами.Понякога се правя ии на преса.Е,общо взето е това
![]()
и аз имам сащия проблемсега като съм 2-ра смяна сутрин се къпя защото както каза ти вечер е ОК но сутрен ,, разплетена кошница ''
![]()
къпи сее сутрин ако трябва ставай в 4:00
![]()
бзз
абе сутрин се къпи
![]()
![]()
IwInKa