- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как си подреждате косата в ред ?
мм.. Аз кат0 се изкъпя я суша и 0ф0рмям с четката.. по принцип сам0 тфа правя, н0 ак0 нея изсуша се начупва и трябва да я изправя малк0![]()
Аз ползвам на Elseve шампоана..
Косата ми е адски мека и блести,просто мога да си я пипам цял час и половина![]()
И като се изкъпа си оставям сама да ми изсъхне или я духам със сешоар отдолу![]()
Леко начупена ми е,а сутрин като стана..е тогава вече е трудно да различиш ,кое съм аз и кое коледна елха![]()
![]()
Мойта хич не ми се дава ... квото искам тя го праи обратното ...![]()
твойта коса пак е добре ти да ме видиш след като се изкъпя .. като изсъхне я изправям с пресата щот' сунтринта не мога да я прибера пък ако я вържа през ноща ще се деформира и сутрин я иправям с пресата отново слагам и лак и така вече мога да се покажа то иначе съм като гнездо в ремот ..
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Повечето наистина имате късмет..поне след къпане. Сега се къпя с Гарниер Фруктис шампоана и балсама с 3 масла ли какво са...та след като се изкъпя (1 път в седм. си слагам маската наместо балсама и има по добър ефект!?!) си увивам косата за известно време.После или я оставам сама да изсъхне или преди това и слагам некъв спрей за блясък на Нивеа ....обикновено изглежда зле... да не говорим като си я изсуша..тогава е кошмар
! изглежда ужасно суха макар и да не е и...абе ад!!! Не мога да разбера що така става, нито успявам да се преборя да я изсуша с четката
....дори като я намацам с кристали -не! А тва ме принуждава да я изправям с преса или да я вържа на опашка...А тва как фризьора я суши....като магьосник
Сори че писах толко много, но трябваше да си излея душата
![]()
![]()
Къпя я с Гарниер Фруктис, понякога и с H&S, след това пръскам едно спрейче за заздравяване на косата от Шварцкопф и това е. Не обичам дългите процедури, и без това ми отнема час да я изсуша. Гъста и дълга почти до кръста. Питайте ме как издържам да я суша и сресвам часове наред.![]()
Когато се къпя вечер:
Правя си маска с бадемово масло. Стоя така 2 часа, през това време си правя и маска на лицето, нали разбирате 2в1. :PСлед това си мия косата с хининов шампоан, за да може маслото да се измие. Слагам си балсам Глис по върховете на косата. След като се изкъпя, си сресвам косат, слагам една фиба на бретона и чакам да изсъхне. Съхненето отнема от 6 до 8 часа.
![]()
Когато се къпя през деня:
Сресвам си косата преди баня. Къпя се с шампоан Глис против цъфтящи връхчета. След това си слагам и балсама Глис против цъфтящи връхчета. След като се изкъпя отново си сресвам косата, чакам малко да се поизкапе косатаи слагам хининова вода. След това я суша със сешоар, защото най-вероятно ще излизам. Сушенето със сешоар ми отнема около 15-20 мин. След това косата ми е ужасно бухнала, чакам около 10 мин. за да спадне някак си обема
. Отпред изправям с преса, защото имам 2 кичура, които се накъдрят. Другата ми коса е идеално права.
След това слагам лак, за да не хвърчи много бухналката ми коса.
И така...
Косата ми е дълга 5-10 см над кръста.![]()
в момента ползвам този шампоан: http://www.parfumsbg.com/components/...2fd09c4602.jpg
и съм мн доволна.
Ползвам и балсам за коса.До скоро си правих маски с тривитаминол.
Трябва да си купя кристали за коса..изправям я вече мн рядко..след като се постригах на черта лятото,косата ми стана права(преди беше начупена)..само я суша със сешоара.Понякога си я начупвам с пяна.
Еми...май е това.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ползвай шампоана и балсама на Gliss за изправяне на косата. След като се изкъпеш и изсушиш вечерта наведи се надоло с главата, среши си косата и я вържи много високо горе (моята отгоре е твърде къса и няма как да я вържа на обикнивена опашка, затова така ми се събира цялата). Пробвах така и сутринта като я пуснах си беше същата като от вчера.
Доволна съм от резултата, понеже не искам всеки ден да я изправям с пресата.![]()