.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

кафяво течение

Абе хора понеже пия противозачатачни диане 35.сфърших една таблетка за един месец но през сичките дни ми се появяваше някакво кафяво течение от хапчетата е 100% от както ги започнах ми се появи преди нямах вие какво мислите?

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не е важно моето мнение,а това на гинеколога.

е генеколога ми каза да си ги пия никакви странични ефекти няма да имам така поне ми каза

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Листовката за пациента не хапе.
    ... получите неочаквано кървенеПри употреба на контрацептивни продукти като Диане 35 може да имате нередовно вагинално кървене (спотинг или пробивно кървене) между редовното менструално кървене. Може да се наложи да използвате превръзки. Продължете нормалния прием на. таблетките. Обикновено нередовното кървене спира, когато организмът Ви се пригоди към Диане 35 (обикновено след използване на 3 опаковки). Ако кървенето продължава или е обилно, или започва отново, уведомете Вашия лекар.
    Смяташ за всеки страничен ефект да пускаш отделна тема или така ми се струва?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    В пространството
    Това първа опаковка ли е която пиеш ? Ако е така възможно е да се наблюдава такова зацапване докато организма свикне с приема на допълнителни хормони.... Пише го на листовката.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    пак тая с тъпите теми спри се бе момиче

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Не е важно моето мнение,а това на гинеколога.
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си