.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Необикновен Проблем

Здравейте . С приятелката ми правихме секс тя беше девствена аз не проблема беше че отначало бях възбуден после не отворих я с пръсти и почти не ми стана хуя когато стане слагам презерватива и спада един приятел ми каза че когато отворил неговата приятелка и той бил така и било от притеснение а на мене не ми е за първи път и не ми се е случвало така но не бях ебал девственица някой ако може да каже куде е проблема дали тя немоце да ме възбуди или от притеснението ми да внимавам с нея моля помогнете
    Putki Mutki wikam si ebahti

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Необикновен Проблем

Цитирай Първоначално написано от Jorky
    Здравейте . С приятелката ми правихме секс тя беше девствена аз не проблема беше че отначало бях възбуден после не отворих я с пръсти и почти не ми стана хуя когато стане слагам презерватива и спада един приятел ми каза че когато отворил неговата приятелка и той бил така и било от притеснение а на мене не ми е за първи път и не ми се е случвало така но не бях е*** девственица някой ако може да каже куде е проблема дали тя немоце да ме възбуди или от притеснението ми да внимавам с нея моля помогнете
    Всичко е в главата я се замисли за какво си мислише че ти падна ... целувки докосвания туй онуй и ще стане
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

може да я обичаш толкова, че да не искаш да я чукаш... това е най-добрия вариант Иначе, ти си познаваш психиката и физиката най-добре, сам прецени дали да идиш на докотор.

не бе чуек нз не я обичам толкова много се пак ходим от 1 месец не ми се е случвало нз защо туи не съм и срамежлив може ли да е от кондома на мене един приятел каза че от него му било спадало понякога ама аз съм ебал с кондом и нямах проблем може би съм биил притеснен за нея

Голям фен Аватара на Callisto
    ...гаджето ми, ако каже подобно нещо за мен не само ще се разделим, но и ще го изритам от къщи да ходи да живее с техните!
    Това, че не можеш да си го дигнеш си е твой проблем и не е породен от момичето или от това, че не е правила секс. Направи там нещо, отпусни се, целувайте се, натискайте се, активизирай я и нея малко повече и ще станат нещата!

Виж и от презерватива може да е, има едни незнам каква марка са, много стягат или на мен ми е голям, ама когато прекъснеш акта ерекцията си отива

Решението е следното:
    Пиеш един или 2 валериана 2-3 часа преди случката.Като остане 1 час пиеш една чаша червено вино.Купуваш 1 лубрикант,после си взимаш от най-тънките презервативи.
    Караш я да ти прави свирки и когато усетиш,че си надървен на макс веднага слагаш презерватива за секунди и я почваш.Много бързо трябва да стане,веднъж почнеш ли я няма да ти падне така че гледай да си бърз.И аз съм го имал този проблем и с тренировки стана

и плус тва тя няма опит и се притеснява и незнае какво да прави че да ме вузбуди

я кажете кои са най тънките кондоми марка нещо

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NF_D
    Решението е следното:
    Пиеш един или 2 валериана 2-3 часа преди случката.Като остане 1 час пиеш една чаша червено вино.Купуваш 1 лубрикант,после си взимаш от най-тънките презервативи.
    Караш я да ти прави свирки и когато усетиш,че си надървен на макс веднага слагаш презерватива за секунди и я почваш.Много бързо трябва да стане,веднъж почнеш ли я няма да ти падне така че гледай да си бърз.И аз съм го имал този проблем и с тренировки стана
    Ти по-голяма простотия не можа ли да изсереш? Майко мила направо съм отчаян от тъпотии.
    Относно темата: Много глупаво звучи "тя ли неможа да ме възбуди" и е много тъпо да очакваш от девствено момиче, което незнае къде се намира от притеснение, да почне да се врътка като професионалистка и въобще да чакаш да направи нещо по въпроса, че да те възбуди. Сам трябва да си се възбудиш. Няма да стнае номера да ти лапа 20 минути и като се възбудиш да сложиш веднага гумата и да и го ръгнеш, щото ако го слушаш тоя, дето го цитирам, нея така ще я заболи, че от крясъка ще ти падне по-бързо от всякога, и вобще няма да стнае след това... ще трябва друг път да пробвате. Съмнявам се да е от гумата. Просто си се притеснил, щото ти е за 1-ви път с девствено момиче. Няма страшно. Нито валеряни, нито валидоли нищо не ти трябва. Просто я карайте кротко следващия път. Няма за къде да бързате, леко-полеко с ласки и т.н. и ще видиш как хем тя ще се отпусне и няма да е толкова вдървена, хем тебе ще ти стане както трябва и всичко ще мине по релси..

Голям фен
    Град
    Лондон
    Аз се чудя как въобще ти е пуснала . Нормално е да ти спада от притеснение ,въпреки ,че не виждам много реално да ти пука за нея.А и ти какво очакваш от момиче ,което тепърва гради опит..давай го по полека

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от silky92
    Аз се чудя как въобще ти е пуснала . Нормално е да ти спада от притеснение ,въпреки ,че не виждам много реално да ти пука за нея.А и ти какво очакваш от момиче ,което тепърва гради опит..давай го по полека
    +1

Град
    Sofia
    е аре бе, не го нападайте пък вие човека.. момчето е притеснено и просто пита. На вас ви е било лесно като сте си лягали с някой по-опитен за 1-вия път. А дали на момичето щеше да и е по-приятно ако не му беше омекнал на момчето, а вместо това да се падне някой дето да я ръга като животно и да и повтаря "не се притеснявай, мило, нормално е да те боли, ще ти мине"...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от TheMan
    е аре бе, не го нападайте пък вие човека.. момчето е притеснено и просто пита. На вас ви е било лесно като сте си лягали с някой по-опитен за 1-вия път. А дали на момичето щеше да и е по-приятно ако не му беше омекнал на момчето, а вместо това да се падне някой дето да я ръга като животно и да и повтаря "не се притеснявай, мило, нормално е да те боли, ще ти мине"...
    Нали разбираш,че я има възможността да попадне и на много по-добър и загрижен за нея ...всичко е относително

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    Sofia
    е, колко по-загрижен да е, на тая възраст...

Град
    Бургас
    Провай Durex брат

TheMan мерси за покрепата бате а и на тея дето викат че не съм загрижен за нея аз ако не съм няма да си ииграя игрички с нея и щях да я нашибам на бързо без да ме ебе аз се притеснявах за нея и не мислех за моя кеф тъй че като незнайте или говорете по темата ако можете или не пишете.

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    ми щом от презерватива ти спада не го ползваи нека тя да пие рпотивозачатъчни или ескапел след секс

м0же да е отт всичк0

П.С: пиши какт0 тряя
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

а може би , точно от притеснение , че го правиш с девствено момиче , е спаднал..
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    ...гаджето ми, ако каже подобно нещо за мен не само ще се разделим, но и ще го изритам от къщи да ходи да живее с техните!
    Това, че не можеш да си го дигнеш си е твой проблем и не е породен от момичето или от това, че не е правила секс. Направи там нещо, отпусни се, целувайте се, натискайте се, активизирай я и нея малко повече и ще станат нещата!

Цитирай Първоначално написано от ltgreen
    може да я обичаш толкова, че да не искаш да я чукаш... това е най-добрия вариант Иначе, ти си познаваш психиката и физиката най-добре, сам прецени дали да идиш на докотор.
    Звучи странно и безсмислено!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Провай Durex брат
    Е тея Durex Ultra thin http://www.durex.com/bg-bg/products/...etherlite.aspx

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    1. Има голяма вероятност да си внимавал и да си се притеснявал нея да не я боли, другото остава на заден план
    2. малко са случаите в които лежите голи, докосвате се, а ти не получаваш ерекция..
    3. уважавай повече приятелката си
    4. голям селянин си
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от bebeemalko
    ми щом от презерватива ти спада не го ползваи нека тя да пие рпотивозачатъчни или ескапел след секс

я се успокой, Ескапел не се пие след всеки акт, не се използва като противозачатъчно
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си