Привед,
Значи има едно момиче от моята компания която е 10 клас и е много хубава , а аз разбира се я харесвам много и немога да спра да мисля за нея все тя ми е в главата ...... но проблема е че аз сам 8 клас , а нали момичетата си падат по по-големи ... а и тя не е от скромните в смисал ,че се запознава със всеки , общителна е и т.н.
И искам да ви попитам дали да се пробвам и дали да се надявам
(тя с нищо не е показала , че ме харесва повече от другите , но нищо не се знае )![]()
Just be YourSelf
ми направо и кажи нищо не губиш освен ако не сте още "пресни" приятели
ами доста "пресни " сме ... познаваме се от 3-4 дни![]()
Just be YourSelf
Според мен не трябва да и казваш още или поне не в прав текстопитай се да я впечатлиш и да и покажеш че си свестен и сериозен пич и може да ти има доверие... ако те хареса не мисля че ще и е проблем че си по малък но все пак не я познавам... те повечето момичета не се хващат с по малки защото приятелките им ще им се присмиват и т.н. абее... женска му работа
There is no right or wrong, only fun or boring
А бе то си е една цяла и доста сложна наука да разбереш Какво искат жените. Най-точният отговор е, че Жените не знаят какво искат, но го искат веднага!
В този ред на мисли - опитай се да я проучиш малко. В смисъл наблюдавай какво харесва, каква музика слуша, какви филми гледа и т.н. Помисли къде бихте могли да имате общи теми за разговор, някакви допирни точки. Наблюдавай как реагира в компанията на други момчета, на какви лафове се смее. Много момичета обичат да бъдат разсмивани, ама по интелигентен начин - не е нужно да се правиш на полу-идиот, да риташ кошчетата за боклук и други подобни недомислици
Ако ви е приятно да сте заедно, да разговаряте, може с течение на времето да я поканиш на кафе, на кино...
Факторът "време" е доста спорен тук, в смисъл от една страна ако доста бързаш можеш да я отблъснеш. Но ако се бавиш пък много вероятно някой друг да откъсне ябълката. А народът е казал "Хубавите ябълки прасетата ги ядат".
Много малки момчета си търсят какички да ги научат на това-онова. Момичетата си търсят батковци... Но пък някое момиче може да иска да бъде учителката - току-виж и тази девойка попадне категорията
Успех и take it easy![]()
Как може да започнеш да пишеш... и още първата дума на първия ред вече да е сгрешена.![]()
Направо ми се отщя да чета нататък, но понеже беше сравнително кратко се насилих.
Ще ти кажа само че в гимназията годините определено имат значение. ((: Каките гледат да не се забъркват със зайците. Докато пък батковците се правят на властелини сред зайките.
Може да ти се отвори парашута евентуално (след) като завършите.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Съжалявам за грешката ...
и мерси за коментаритеще се постарая да я спечеля ...
![]()
Just be YourSelf
Ем, пробвай, ама не се надявай на чудеса.
Първоначално написано от CharismatiC
Някои си падат и по малки или ВЪОБЩЕ НЕ ГЛЕДАТ ГОДИНИТЕ (т.е. не са ейджистки).
Пробвай, НО не се надявай. От надежди файда няма.
Good luck, Bad luck, Luck...
Разкрий и се
Много точно казано. Не може без да пробваш ама ако си мислиш че 100 % ще успееш... FAILПървоначално написано от w0sh
Има и друго нещо в някоя тема бях написал г/д как стоят нещата с годините.. за жалост ти си в най-кофти варианта, но винаги има изключения
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
Не ти е за първи път
w0sh
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ludikalinki - чааакай малко откъде накъде реши,че жените не знаят какво искат.Иначе до автора - щом се познавате от скоро нямаш приятелство, което да губиш. Пробвай. :P
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!