Бе,я ги заеби! Ще се оправяш ти с чуждите проблеми .. яя!
Много ясно,че те обременява,ми как! Навсякъде пише,че когато някой ти споделя непрекъснато своите проблеми той прехвърля част от негативната си енергия върху теб. И така,на него му олеква (нали знаеш,споделена мъка е половин мъка),а на теб ти става кофти ..
Разбирам с някоя най-добра приятелка,да си споделяте една на друга и взаимно да си помагате - е това би било нормално.
Ама да позволяваш на цялата ти компания да си излива всичките нерви и емоции на теб - ее,т'ва не е живот значи,не е никаква проява на уважение!
И аз преди бях така,но осъзнах,че в тоя живот да си кошче за отпадъци е възможно най-лошата роля .. Затова започнах да ги отблъсквам мойте всеки път като ми се веснат на главата с репликата:"Малеее,човекк,ак о знаеш какво станаа!!" ... Сопаха се малко в началото: "Ти вече не си ми приятелка,отчуждила си се от мен, бла-бла .." Ама,чакай малко,вие моите проблеми изслушвате ли?! Не,с нито един не съм ви затормозила. Еми,каквото повикало,такова се обадило...
Не знам при теб точно как е положението,но при всички случаи трябва да прекратиш това: научиш ли ги така веднъж,ще си те възприемат просто като отдушник вечно ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."