- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ВАКАНЦИЯ !! =D
Доживяяхме априлската ваканция !!![]()
Нас утре ни викат в 9 да чистим.
Какво смятате да прaвите през ваканцията ?! =))
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Я, говореща кифла!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
При нас ги няма такива работи чистене, а-у. Няма намалени часове, няма лека програма, няма екстри .Отивм, 7:50 както всеки ден, три часа английски, математика и литература, рисуване. И толкоз. Have a nice holiday. Няма почивка преди това.
Втора Велика Депресия!Първоначално написано от Shadowsogirl
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
-.-
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Ааа не! Ти спами на друго място, аз ще си спамя тук, първи си дойдех. Куц, куц за мен си.Първоначално написано от cherrygloss
Първоначално написано от Chacho
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
И сега пъвият смислен отговор по темата:![]()
Както всяка ваканция и тая ще проспа,по цял ден ще лежа, ще кача 2 кила и това еБрей,че смислено......
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ние имаме намалени часове,но не заради ваканцията..
еми,ще си мине както си минава всеки ден,принципно,и почивка (: да де,признавам - искам да минава.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Ми както обикновено (през почивните дни). Ще стана рано (както винаги), ще погледам Тв, ще постоя малко на компа, ще се разходя из града, ще помогна на майка ми (ако има нужда), ще ида у баба ми (не всеки ден), ще легна да спя и така всеки почивен ден.
На екскурзия съм до Ловеч![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
ахах и нас не ни щадят утре и ще сме с нормална програма.....пък през ваканцията засължително първо ще се наспа! ще отида няколко пъти на пиктник,защото са ми обещали и ще митлосвам по цял ден![]()
Нали е до 11 (със)
Значи 1 ден спа и излизам навън с приятели малко
2 ден права пак крос с колелото
3 ден на село за велик ден
4 ден на село за велик ден
5 ден на компа
6 ден карам колело
7 ден с приятели
8,9, не знам 10 и 11 ще прегледам домашните за през ваканцията ако имам някакви
ще се видя със стари приятелки. нищо особеноне съм тип 'парти анимъл'
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Oу ние чистихме в петъкУтре нямаме намалени часове и т.н.,но няма да ходя в даскалото,защото 100% съм сигурна,че няма да има никой
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
ем и ние ще чистиме в 9.00![]()
иначе не учимее
![]()
Мен от днеска ми почна ваканция,ало,последните 2-3 дни кой ходи на даскало,вие нормални ли сте![]()
Брях,брях
Ще ходя на ски.Ще ходя на повече тренировки (лека атлетика).Ще се виждам всеки ден с приятели.ЗА 3 дена отивам в провинцията ми при баба и дядо.. Ще ходя на плуване.Ще карам колело.Това в общи линии. Само че да доживея до ваканцията ..![]()
![]()
утре последен ден а контролно и то по химия.. затова трудно ще доживея до ваканцията...![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ще си поспя, ще се разкарвам и ще ида в Германияя![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Ейй ЧачоооЕмии аз утре сигурно няма да ходя на даскало, няма смисъл
Иначе ваканцията, състезания, тренировки, може да прескоча да си видя приятелите в Шумен, и ще уча, и ще излизам. Общо взето това.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Утре часовете ни са по 30 минутиНямам търпение да почне, след тва купон
![]()
![]()
Охаа ваканция. Утре ще ходя на училище, имам да покажа една хубава презентация, която направих по литература
. През ваканцията ще пътувам насам натам по пътищата на родината, ще ходя на гости, ще уча по някои предмети, евентуално ще се видя с един нов приятел, ще си чета книгата за НЛП и пр., и пр.