.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Как да разкарам едно момиче?

Здравейте!
    Проблема ми е следният: веднъж до мен на чин нямаше никой и едно момиче се премести и вика, че от днес тя щяла да седи до мен. Аз й казах "добре", но още след първият ден започнах да съжелявам, че съм се съгласил. Момичето ми е много противно, защото е от мъжкараните, анправо немога да я понасям. Работата е там обаче, че искам да я разкарам по възможно най- добрия начин (без да я нараня). В момента се опитвам да я накарам да седне на съседният чин. до една нейна приятелка но тя се инати и не иска. Ще помоля предложенията да стават без класен ръководител, защото едва ли ще стане (дължа му вече 2-3 услуги). Та някакви идеи, че направо подивявам?

Пич, няма такъв вариант.
    И аз пробвах по най-милия начин на земята
    който може да съществува ама курец, явно ме бяха разбрали погрешно.. и продължи да ми досажда.
    За тва по добре направо й кажи, да се разкара или нещо такова, защото колкото си по-мил, толкова повече ти се качват на главата.

Може да те харесва... ама щом е мъжкарана, кажи и че я обичаш и тя сама ще се махне

Град
    In the middle of Nowhere
    Премести се ти е ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е какво ще я жалиш сега .. тя няма да се махне никога, ако си и харесал. Направо и казваш, можеш ли да се преместиш, не си ми приятна. Ако не, ти ще се преместиш. В такъв случай мил начин няма. Отиваш и казваш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

:O Е не не ненененне прецакан си от целия клас....дано поне не мирише неприятно то не че аз мириша мн хубаво де ама поне съм хубава и не съм мъжкарана и всеки харесва да седи с мен

Супер фен Аватара на someonerandom
    Отиди седни при някой твой приятел,или той да и каже,че иска да седи до тбе,ако тя не се навие,да дойде до те в някое междучасие,когато тя не е в стаята

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    :O Е не не ненененне прецакан си от целия клас....дано поне не мирише неприятно то не че аз мириша мн хубаво де ама поне съм хубава и не съм мъжкарана и всеки харесва да седи с мен
    Ем слагайте парфюми бе, аз не тръгвам от у нас без някакъв парфюм пък и като се къпете всеки ден няма такава опасност...

Иначе мил начин няма. Учтиво я помоли да се махне, че и пречи и не ти е приятно, ако не слуша и го казваш директно - да се разкара от твоя чин, че не щеш там. Гледай само да не те набие
    Lexynnka

Намери си причина и се скарай с нея. И между караницата и кажи, че не я искаш да сяда до теб и че тя сама се е намърдала... или нещо подобно и тя ще се махне
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Ем слагайте парфюми бе, аз не тръгвам от у нас без някакъв парфюм пък и като се къпете всеки ден няма такава опасност...
    ми да ама не винаги се получава да слагам щото забравям
    пък ме харесват и без

Голям фен Аватара на Stellsy
    Кажи й, че не виждаш и искаш да се преместиш.. (е ако си на първия чин.. т'ва отпада) илиии й кажи, че искаш да седиш сам, защото така се разсейваш и неможеш да се концентрираш в/у урока
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Премести се ти е ...
    Или ако толкова много държиш да не се местиш и го кажи директно,така или инъ4е ще разбере,няма деликатен вариант.

Ами да, деликатен вариант нямаше.. накарах един приятел да седне до мен, преди тя да е дошла. Тя дойде и го попита защо е седнал там и започна да развива някаква абсурдна логика, а аз от нейната логика прихванах и я затапих с нея . Накрая 1/2 от класа застана зад мен и се разкара. Ама мил начин нямаше, но поне я разкарах :] (I got lucky :d)

Голям фен Аватара на Callisto
    Помня във 2ри клас сложиха едно момче до мен, а аз не го исках, понеже беше отвратителен. Отидох до двора на училището с един мой приятел и събрахме божи кравички. Върнах се с тях и ги пуснах в пазвата на въпросното момче...много бързо се махна.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    пък ме харесват и без
    тва тряа да е некой бая унуфрен ,за да харесва момиче ,вунящо на пот,отколкото на някои деликатен и хубав парфюм
    а по темата-е брат ,можеше и лееееко по-недиректно,баси,и тя е човек все пак,кфо се гавриш,а ако някой направи така с теб???
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    пък ме харесват и без
    тва тряа да е некой бая унуфрен ,за да харесва момиче ,вунящо на пот,отколкото на някои деликатен и хубав парфюм
    а по темата-е брат ,можеше и лееееко по-недиректно,баси,и тя е човек все пак,кфо се гавриш,а ако някой направи така с теб???
    Е то няма какво да и каже просто... Все ще е кофти

тука малко минути за реклама.. ?! пф..

те хората ти го казаха.. направо й кажи, че не ти е приятна и че не искаш да седи с теб.. пък и какво ти пука ако се расърди ? нали ти е неприятна
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Голям фен Аватара на liim0nka
    1.Премести се ти
    2. Ако е внимателна ученичка, започни да й пречиш в часовете-драскай тетрадки, гъделичкай я, докато я изпитвай и говори нещо , за да я разсейваш.. такива детински изпълнения и ще се махне или поне би трябвало
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от ltgreen
    Може да те харесва... ама щом е мъжкарана, кажи и че я обичаш и тя сама ще се махне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си