- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Котката ми не спира да повръща... ;(
заведох животното още вчера на ветПървоначално написано от Raybeez
не я бях завела до преди това, защото повръщаше косми, което е напълно нормално за котките.
И още 1но нещо.. не писах във форума с надеждата да ми кажете как да си оправя животното, а се интересувах дали някой друг дали е имал същия проблем. И за онези господа, които се подиграват с котешкия спин и грип.. ами хора какво да ви кажа мн непотготвени се изказахтеБлагодаря на всички, които писаха ПО темата.
Вече може да се заключи.
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Dopeass , я не ми викай "ясно ли ти е" , щото огромният проблем с бездомни животни на улицата , зад блоковете в кварталите и т.н. точно от такива многознаещи като тебе идва, дето тва или онова не ги кефело. Ама нейсе , да не спамя в темата , че не е по този въпрос.
На авторката да и се оправя котката и да внимава друг път. Едва ли не я обича , просто е проявила неблагоразумие да не я заведе веднага на лекар. Важното е , че ще знае за напред , и че животното е добре.
Има си дом, от който излиза и в който се прибира когато си поиска. Мястото е топло, не вали и т.н.Първоначално написано от Forest_girl
BlackWings - Обърни се към мен още веднъж по този начин и учтиво ще те помоля да си дадеш адреса, за да залича теб и котката ти от квартала.
Let the psycho plays with you...
Картонена къщичка ли е това място? Ако бяхме в друга държава ти щеше да си арестуван от полицията, заради това че си изхвърлил котето си. После кажи, че момичето е безотговорно!Първоначално написано от Dopeass
Искаш ли да ти снимам мястото, сигурна съм, че е по луксозно дори от апартамента тиПървоначално написано от Forest_girl
![]()
Oсвен това котката я "изхвърли" майка ми, не аз. Смешни сте като пишете за неща, за които не сте наясно хах
Та не ми отговорихте на въпроса "Бихте ли издържали 9 години затворени на едно място, независимо че то ви предлага луксът, за който винаги сте мечтали, гледайки себеподобните през някое прозорче?"
Да, искам да ми снимаш мястото! Съгласна съм, че котето би било по-щастливо ако има достъп до навън, то е ясно. Виждам как моите котета гледат през прозореца, мъчно ми е, че стоят затворени, но знам, че правя най-доброто за тях. Знам, че така е по-добре - в къщи са, на топло, имат храна, вода и най-важното - живи и здрави са! Смейте се, но е факт, че и по котките има СПИН както и много други болести, които също са много опасни. Да не говорим за колите, които застрашават живота им или пък за хора, които биха ги убили за удоволствие. Защото моите котки са точно от улицата и ги прибрах, за да ги спася, защото щяха да ги убият... Не знаеш какви хора има...Първоначално написано от Dopeass
Ако ти можеш да приемеш всичко това и да се надяваш, че котето ще оцелее и днес, аз не мога! Освен това домашните котки живеят двайно по-дълго от тези на улицата - дано и това ти е известно. И не случайно в някои държави е престъпление да изхвърлиш домашно коте. Щом си го взел си поел отговорност за него, не можеш просто да го изхвърлиш. Би ли направил така с детето си?
Хората смятат, че всички същества се чувстват добре благодарение на тяхната намеса и не се замислят, че понякога прекаляват с грижите си и задушават любимците си в опитите да им дадат любов и прекрасен живот. Порастни и като зацепиш кво ти казвам ми се обади. Сега моля не отговаряй на поста ми, или ако държиш да го направиш го направи на лично, защото до колкото видях бяхме предупредени.
Ти продължи тук след предупреждението, не аз...както и да е отговорих ти на лично.
Forest_girl, може да и вкараш една тръбичка в гърлото на твойта котка и да я храниш с течни протеини.. все пак не трябва да и липсва нищо, а знаеш ли в тея котешки храни кво има![]()
темата приключи
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮