- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- задръстеното момче и аз!???
В у-ще има едно момче от клас,което е лудо влюбено в мен аз също малко го хар.,но мн.малко.Обаче той в клас е как да се изръзя-задръстен,а аз съм да не прозвучи надуто,аз съм център на компанията.Ако стана гадже с него целият ми живот може би ще ми се прецака,защото ще започнат да ми се подиграват зареди това,че аз съм гадже с него!!!Знам,че ще има някакви коментари гледай си ученето и т.н.,но все пак моля за съвет по-свестните!!
![]()
![]()
![]()
Извинявайте,ако има грешки или не съм формирала текста добре!!! :оops:![]()
ПИТАЙТЕ ме!!!
![]()
![]()
![]()
Защо си мислиш, че ще ти се подиграват, може пък като тръгнеш него и като си център на вниманието както ти каза, той да се издигне по- високо във вашата "йерархия"![]()
![]()
Личното ми набюдение е ,че не биха ти се пдогравали ако са ти истински приятели аз лично познавам такава и те са вече 2 години заедно така ,че успехи само ти може да си решиш.
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Миии мерси,но аз не съм в горен клас и децата са буквално бебета!!!!мерси на всички все пак!!!иии той наистина като има мн. хора се държи буквално като идиот,всички му се подиграват и т.н.,но аз го опознах и не е така опитвам се да го набия и в главата на моите съученици,но не се получава!!![]()
![]()
![]()
Започни да общуваш по-често с него в училище малко по-малко, човек, по-човек ще се присламчват и ще видиш, че ще се получи![]()
![]()
Ами след като не го познават не говорят с него и имат предрасъдаци нормално е да се дършат така и ти да си вероятно ще имаш към някой друг примерно.
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Ще ти се преебе живота...недей
Аз до миналата година страдах от една такава връзка.
Просто ние хората сме разделени на winner-и и loser-и и двете,да ги наречем "общества" не бива да се смесват.
ОКС МЕРСИ НА ВСИЧКИ!!!![]()
![]()
![]()
Щом го харесваш "само малко" по-добре не си играй с чувствата муПък и ако го харесваше наистина, няма толкова да те бърка какво говорят и трето - спокойно, ничий живот не се е прецакал, защото си е хванал задръстено гадже
![]()
Пффф.... Не искаш да си с него за да не ти се поидграват? LOL![]()
![]()
Задръстен бил...щял да й прецака живота... о не не къв ужас !
Бе като го харесваш малко, не се връзвай с него бе. Стой си център на компанията си от приятели, които биха ти се подигравали щото ходиш със "задръстеняк"![]()
The blood that binds us ..till death unites us
ти па са иЗкара с ЕБАХТИ САМОЧУВСТВИЕТО![]()
![]()
а нали се сешташ че в очите нa нкой др ти може да изглеждаш задръстената ?!?!
и защо изобщо се влияеш от чуждото мнение ?!?!?
оо забраих-славата над всичко
![]()
скрий са
![]()
If I played you like a toy?
И коя е причината да не тръгнеш с него ? Заради това,че ще ти се подиграват ?![]()
Ама ти на колко си ?..То вече и малките знаят,че не трябва да се обръща внимание на другите,че не трябва да се влияе от чуждото мнение..
Ако го харесваш - Тръгни с него..И не се влияй от мнението на другите
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
първо.. ако ще ти се подиграват за тва .. тея не са ти приятели ..
второ... ти си толокова глупава ,че ако се метнеш от някъде, ще направиш едно много добро дело.. и ще избавиш света от поредния идиот
лол
някой се е вкарал яко в американските гимназиални сериалчета...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Първоначално написано от buuu
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
по-добре за него, че не е с тебе.
"задрЪстен"???? какво по... пФу и какво разбираш ти под ЗадрЪстен я ми обесни![]()
![]()
пс: Най мразя такива дето се възползват от по голямата чувствителност на някой и го подиграват и ругаят !!!![]()
![]()
Уаааааау блика мъдрост и знание от темата ти
извинявай,но ако на всеки се преебаваше живота от такива микроскопични дерзания-то по-добре да умираме преди да се родим ве .
Доста яко зле тъпа си,а пък и приятелите може да се менят,аее няама да ти давам акъл-ти си надуто безмозъчно същество
А ти си от кой? Чакай да позная. Как от кои си, ти си....winner разбира се. Как така ще се занимаваш с loser-и като са ти под нивото. Прителчетата ще ти се смеят. Още не станала на 14 обаче дава компетентни мнения на килограм. Попадам ти редовно на мненията и достигам до извода че няма да ти е особено трудно да станеш като онази 17 годишната от Ботевград в Биг Брадър, която е на 17, но ходи с женени чичковци на по 40-50, правила е за първи път секс на 11 години, омъжила се е и е родила на 16 години, а за крехката и възраст е правила секс с около 25-30 мъже и то в малък град като Ботевград. Това ли е твоят идеал за жена. Това ли е твоят идол Това ли е така наречената winner, която не трябвало да ходи с loser,защото категориите не трябвало да се смесват. Та на мен, от която и категория да ме причислиш такава изобщо не ми трябва ако ще и да си остана сам. Много ли е готина? Кефи ли те? А много ли искаш да приличаш на нея и да си от "готините" а.к.а. winner.Много ти разбира 14 годишната глава. Ама карай важно е мнението на "приятелите" ти и да си готина и winner.Първоначално написано от Alex4o0o
със всеки твой коментар все повече се убеждавам колко си ограничена ....Първоначално написано от Alex4o0o
Самоцензура.
Обръщаме се към Моканина, който има подходящ цитат за случая.
Знаех си, че си малка. Колкото и да не ти се ще да го чуеш (даже е упоменато в първия ти коментар), ГЛЕДАЙ СИ УЧЕНЕТО!Първоначално написано от 1234girl
![]()
hating you makes me all warm inside : )
@1234girl, че какво те кара да си мислиш, че си бижуто на компанията? Това да се държиш като шут в час не е признак на зрялост или готин характер. Знам, че не от скоро, а от край време си е модерно да си център на света благодарение на простотия, но все пак с какво толкова считаш, че това момче е задръстено? Защото примерно е ученик за пример ли? И заради това го считате за задръстен, защото внимава в час и знае, че упоритостта му да научи нещо въпреки такива като вас, един ще бъде възнаграден с хубаво образование и работа? Помни, днес може да го считаш за задръстен, но утре ще е много пред вас. А и още по-жалко, че те е страх да не загубиш "авторитета" си ( не случайно в "", просто за какъв авторите само си говорим... както и да е) пред останалите дебили? Не е ли по-важно да опиташ напук на всичо? Мнението на останалите, че ти си вездесъща и супер "готина" толкова ли е важно за теб? Единм ден ще се разделиш с класа си, а от твоят "героизъм" дори няма да остане запомнен...
Tова е кифлата, която искаше да се освести, но май не й достигат някой неща(смелост, акъл, желание и т.н) да го постигне. Проблема е, че след като разкри какво иска, сега трябва да възвръща репутация на "winner"(кавичките не са цитат)Първоначално написано от Niakoitam
Никога не се предавай!!!