някой беше писал тук за вагинизма,като ново понятие прочетох квото намерих в нета и квато съм параноя реших че няма как да я нямам тая болест предвид следните събития .имах приятел ии бях девствена..та веднъж бяхме в тях и се поразгорещихме,той нямаше презерватив,така че действаше с пръсти.беше ужасно мъчително,болеше МНОГО,но както и да е.мислех, че съм отворена вече и сичко е ок обаче неее..след известно време вече решихме да си го направим като хората..и просто не мога да повярвам как може да съм толкова ПРАБЛЕМНА.той се опитваше да ми го вкара буквално един час,изуми се човекът,не можел да си представи как може да съм толкова тясна..беше ужасно просто,по всякви начини пробвахме ии само супер малко успяваше да се вкара..за болката да не говорим,просто не издържах бях стегната много,не можех да си отпусна тялото.накрая успя,обаче аз издържах около 3 минути,защото болката беше вече нетърпима наистина.и тва беше,тва,което ме притесняма главно е това,че той каза,че не е изпитал НИЩО .и всичко тва ме навежда на мисълта,че може да я имам тая болест и мноо се притеснявам просто не знам.на наште не мога да кажа защото ако разберат,че първият ми път е бил точно с него ще е много зле пък и поради други причини,просто не мога да им споделя притесненията си.ако има някой компетентен да драсне нещо мерси