.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен Аватара на Azgalor

Евтини презервативи!

Кажете какво ви е мнението за евтините презервативи от 20 стотинки в магазините

Град
    My empire of Dirt.
    "Един презерватив "Млад Татко" от 20 стотинки, моля."

Banned
    Ако мнението ти е сериозно незнам кои визираш под евтини и дали още има такива от 20ст. ,но няколко пъти са раздавали едни от БЧК по кампании и съм награбвал по повече те са едни сиви и не съм имал проблем с тях освен че лубриканта им е малко.

п.с попринцип избягвам да ползвам такива и в другата тема съм написал кои марки предпочитам

Мега фен Аватара на Biskfitka
    такива само за ебавки купувам
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Преди 5-6 години ползвах такива. Не съм имал проблем с тях. Но в момента предпочитам Durex.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Град
    Варна
    Като нямаш пари си купуваш от 20 ст и те вършат същата работа като тези от 2 лв.Гледаш им срока нма годност и си вземаш къвтоти хареса.
    Аз едно време си купувах едни паломита рекламни едни розови такива 20 ст бяха и нямаха късане за разлика от някои дурекс.

Супер фен
    аз все още ги ползвам ... Amore (20 ст.) са добри имат достатъчно лубрикант по тях и са здрави ... до сега не съм ималпроблем с тях ... аз лично разлика с прословутите Durex не виждам както и с другите марки ... въпроса за здравината не е толкова в марката, колкото до правилното поставяне и правиното използване

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    аз все още ги ползвам ... Amore (20 ст.) са добри имат достатъчно лубрикант по тях и са здрави ... до сега не съм ималпроблем с тях ... аз лично разлика с прословутите Durex не виждам както и с другите марки ... въпроса за здравината не е толкова в марката, колкото до правилното поставяне и правиното използване

+1

I'm inlove with a criminal...

Аз купувам само презарвативи ''Стани Баща''
    I love my girl <3

Според мен няма смисъл да даваш 5 лева за три капута... А пък има много добри от тия на бройка...

Oт 20 ст. много се късат.По-добре да дам някой лев отгоре,но да съм малко по спокоен

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз ползвам само Durex и нищо друго! Два пъти се случи да ползваме посочените от теб презервативи от по 20ст и ефекта беше: единия се скъца, а другия се изхлузи.

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    "Един презерватив "Млад Татко" от 20 стотинки, моля."
    земи ми лафа

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз пък мога да кажа, че като си бях в България моя приятел все такива взимаше и НИКОГА не се е късал, един път беше взел дюрекс и се скъса.Така че няма значение колко струват

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Аз пък мога да кажа, че като си бях в България моя приятел все такива взимаше и НИКОГА не се е късал, един път беше взел дюрекс и се скъса.Така че няма значение колко струват
    напълно съм съгласна
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Ползвала съм само Durex,не мога да дам компетентно мнение,но може би не бих си взела презерватив от 20 стотинки.

Град
    your mind,your body and your soul
    Не бих си взела.В мен се пъха само най-доброто. хахахаха
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    такива само за ебавки купувам
    +
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

dodo

Мога да ви предложа много качествени и здрави презервативи при това на добра цена.Пишете ми ще ви изпратя класик 1 кут. - 3 бр 0.70лв . Три цвята три аромата 1 кут. - 3 бр 0.80 лв .Вибриращ пръстен / с батерия / 1 бр - 3.00 лв.
    За първата поръчка ще Ви ги дам безплатно - плащате само доставката. Приятно използване .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си