- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с обица..
Пробих си уото преди 2 години някъдеНо преди 1,2 месеца ухото ми се възпали от обицата... и сега след,като я сложа 2,3 дни и почва да има гной и да тече кръв ... Някой може ли да ми каже как да оправя този проблем
![]()
1-махащ обицата
2-режеш ухото
3-изтискваш
4-изпикаваш се на ухото(не сам проал и нз действа ли)
5-ветеринар
6-лекар
7-бабати пробива гнойта с пръта за плетката
8-вууууду магия
9-оставяш така
10-слагаш 1 прът в дупката(като някой абориген) и след 5 дена е оздравяло
Не, той е храбър.
И е кебапче...
Това убида ли трябва да еПървоначално написано от SolusChristus
![]()
ако това е обида значи сам/а се обиждаш защото си си сложил тоя никПървоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe
![]()
автора - на лекар ..
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Смени си обицата. Сложи златна. Купи си кислородна вода и гентамицин/ топоцин. Едното е за мазане, другото- прахче. Вършат еднаква работа. Питай в аптеката за нещо друго, там може да ти кажат. Ако не стане по- добре, махай обицата. Не си струва болката за едната гъзария![]()
ами не се ли слагаха специални обици там не знам точно медицинско сребро или злато![]()