- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Като се прави секс на момчето може ли да му потече кръв
Оше не съм правил секс но в близките дни сме решили да го правим и имам въпрос На момчето ще потече ли първият път кръв и ще го боли ли
Няма да ти потече нищо, освен онова накрая, от което всички жени се плашат да не им е потекло вътре.
Зависи каква комбинация използвате...
Ако сте 2 момчета едното ще го боли,ако не внимавате,може и кръв да има.Нежна болка
Ако сте момче и момиче,на момчето няма откъде да му тече.
ако гаджето ти е боксьорка...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ако не е влажна достатъчно, може да ти се ожули и да потече малко кръв.Първоначално написано от cobra13
Good luck, Bad luck, Luck...
При момчетата няма нито болка,нито кръв..
При момичетата си е строго индивидуално..При някои има кръв и болка,при други НЕ
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Попринцип протича по 10-25мл за това си приготви парцал да попиеш че кат засъхне става страшно
айде образованите да ви светна че може .... онази кожичка която е за главичката и за кожичката може да се скъса ......![]()
Смятам да се съглася...има хляб в тая теория \Първоначално написано от reload88
/ \
/
съвсем друг е въпроса че изобщо не трябва да се къса!!!!
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!
Започвам да се учудвам на въпросите... в тоя форум.Явно защото съм нов , след време сигурно няма да ми прави впечатление![]()
споко тука сички сме лудиПървоначално написано от washky
![]()
One 4 the money , two 4 the show
всъщност тази кожичка се казва Френулум и ако е по-къса отколкот трябва (при доста мъже е такава), може да се скъса.. и това има доста кофти последствия, като обилно кръвотечение, неприятна болка, кофти зарастване и т.н.Първоначално написано от Anarchya2
Да това наистина е кофтиЗатова хората са измислили нещо наречено обрязване! Мога да ви кажа, че е супер удобно. Нещата са много по-красиви така
ДА! Ако му се скъса гемчето на песнисът може! Т.е. ако страда от късо гемче. Голяма част от днешните младежи страдат от този проблем.
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Не разбирасе .. нито ще го боли него аа още по малко да му потече кръв.
Бургас
![]()
Олеее не направо ме свали от столаПървоначално написано от Macallan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако си педал може![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
гледай преди да я ръгнеш хубаво да и разтъркаш пържолката да има малко олио да ти е по лесно
YEAH
Ти си ибахти тъпака ръгаи там ще видиш ква кръв ще ти потече после все кръв ще искаш да ти тече![]()
Putki Mutki wikam si ebahti