- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Предразсъдъци и ненавистничество в любовта
А може ли някой да ме светне какво значи "ненавистничество"? Чувала съм само за "ненавист" но все пак не съм живяла дълго в БГ и не общувам с българи така че може да съм пропуснала нещо... Наистина питам.![]()
По темата аз мога да общувам с всякакви хора но не бих тръгнала с всеки. С някой тъмнокож или по-мургав едва ли бих имала интимни отношения. Просто не ме привличат. Същото важи за мъже на моята възраст или по-малки, ниски мъже ( за мен това са тези под 1,83), такива с които не си пасваме като зодии (знам че е смешно но опита ми показва че с някои просто не си допадаме), мъже с по-ниско образование от моето и по-малко пари.... Абе като цяло трябва да е на моето ниво или на по-високо, да е зодия с която си пасвам и да е по-голям и по-висок от мен. Другите неща не ме интересуват толкова. Приятеля ми примерно е немец и е протестант. До сега не сме имали проблеми защото аз знам немски а той в момента се опитва да учи българскиСъщо сме решили че ако някога решим да се женим той ще си промени вярата защото православните църкви са по-хубави
Не сме религиозни но искаме църковен брак
![]()