Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Расист, ейджист, нетолерантен.. както искате ме наречете.

България - за българите. Българките - за българите и обратното. И така нататък.

При положение че има поне 200 000 човека които са горе долу твои връстници и са на едно дередже с теб няма оправдание поради което да се заглеждаш по не-българин. Какво всичките 200 000 човека ли си минал за да кажеш "Те не ми харесват?"

При положение че в училището ти сте 6 паралелки по 25 човека(средно) това прави 150 човека САМО от твоя випуск. добави още 4 по толкова (600 човека) от които поне 300 ще са от противошоложния пол за да видиш колко богато разнообразие има САМО в твоето училище. При това положение какво правиш 25+ годишен?

Това са само два примера за това, колко непрактични сме.

А тия примери са само за нашата малка държавичка. Ми я да вземем един Лондон примерно дето там са повече от нас, към 8 милиона. Или Виена, или Москва... И тя стана една...

Всяка жаба да си знае гьола.

Доста време ти се възхищавах на цитатите и мислите които хвърляше в сайта но сега разбрах че ти си просто един от многото ОГРАНИЧЕНИ сладкодумници които не влагат и грам чувство в думите си ,а просто говорят като един добре написан учебник...няма нищо лошо в това да си изливаш чуството за малоценност в сайта но поне спри да казваш че си в мислите на хората ОПРЕДЕЛЕНО не СИ ТАМ!!!!!!!!!