Цитирай Първоначално написано от slun4ice
С някой тъмнокож или по-мургав едва ли бих имала интимни отношения. Просто не ме привличат. Същото важи за мъже на моята възраст или по-малки, ниски мъже ( за мен това са тези под 1,83), такива с които не си пасваме като зодии (знам че е смешно но опита ми показва че с някои просто не си допадаме), мъже с по-ниско образование от моето и по-малко пари.... Абе като цяло трябва да е на моето ниво или на по-високо, да е зодия с която си пасвам и да е по-голям и по-висок от мен. Другите неща не ме интересуват толкова.
Другите неща не ме интересуват толкова казва. Е, че ти малко ли изброи и за толкова голям критерии трябва да имаш голяма самооценка за себе си. Ами ако мъжът е точно такъв, но и той има твоите или подобни на твоите критерии какво правим тогава?
"Да не е тъмнокож или мургав"-да кажем че се приема, всеки има вкус за цвят на кожата макар че любовта не пита.
Не те привличат по-малки мъже или такива на твоята възраст-Защо? Като е малко по-малък това не значи че не може да има и повече акъл от теб, но хайде така било възприето мъжът да е по-голям от жената. Пълни глупости, но карай. За щастие някои жени не се съобразяват с това.
Също и да не бил на твоите години- Защо. Още по-голяма е вероятността да има повече акъл от теб, на еднакви годините сте и т.н. И не минавай с номера че момичетата се развивали по бързо от момчетата, защото вече тоя етап си го минала отдавна. На твоите години вече нещата са равностойни и си зависи от самият човек.
Да не бил по нисък от теб- Защо. По ниските по-малко акъл ли имат от по-високите или се подчиняваш на тъпото схващане че жената трябва да е по ниска от мъжа и се страхуваш да не би случайно да ти се смеят приятелите?
Да си пасвате по зодиакални знаци- И аз мога да кажа че отчасти вярвам в зодиите, но чак пък толкова. Например...имам някакви спомени каква зодия беше казала че си , но може и да се бъркам. Май беше казала че си Близнаци. Опаааа точно попадение. Аз пък съм Рак.
В зодиаците пише че двете зодии не се разбирали много добре, а май ти беше казала че изобщо не понасяш раци. Само че за твоя изненада и за иненада на зодиаците, аз мога много добре да се разбирам специално с момичета от зодия Близнаци. За това говори факта че си общувах с едно момиче от тази зодия повече от 3 години по интернет и приятелските ни отношени вече малко се позанемариха само заради приятелят и, който започнал да я ревнува от мен без никаква причина. В момента от около две години поддържам пак по интернет много добри приятелски отношения с друго момиче от зодия Близнаци и си се разбираме перфектно.Така се получава че съдбата ме среща с много хора от зодия близнаци, даже и по-малкият ми братовчед е зодия Близнаци пък с никой Близнак досега не съм се изтрепал, въпреки че момчетата и момичетата от зодията се различават.Признавам си моя характер и този на Близнаците много се различават, както и някои от вижданията ни, но като има толерантост и от двете страни, нещата си вървят перфектно. И така.
Не искаш и мъже с по-ниско образование от твоето-Защо? Нима това че е с по-ниско образование от теб не значи че не може да знае повече от теб само от обща култура. Едно е да учиш само това, за което учиш за да си изкараш дипломата и да се впишеш към висшистите пък съвсем други е да знаеш различни неща от различни области. Така че и един човек с по-ниско образование не е гаранция че не може да е по-умен от човек с по-виско образование. Ами ако мъжът пък иска ти да си с по-високо образование, какво правим тогава?
Да има повече пари от теб-Е, извинявай че ще го кажа, но това ми прозвуча малко като:
"Абе аз съм ебати секси мадамата и никой по беден от мен не може да ме купи"
Ами ако даденият човек иска ти да си на неговото ниво или по-виско какво правим?
Ако наистина държиш на ВСИЧКИТЕ тези качества може да остнаеш и доста разочарована. Винаги, когато една жена пожелае може да намери косури на един мъж както и обратното. Все пак никой не е перфектен. А който се мисли за наистина перфектен, може да ходи да се прегледа до най близкият му психиатър.