Не ти кривя думите, а правя логически изводи от една такава обскурантистка позиция, която заемаш.
Който не знае какво значи "атомарно" и др., хваща речник или гугълва и намира какво значи. Така се учат думички и така се вдига нивото. А то е необходимо за преминаване от един клас в друг и на кандидат-студентски изпити. Някой ден ще са ми благодарни. Така или иначе тези думи ги има в учебниците поне на 10-12 клас, както и се употребяват в много от специализираните паралелки.

"Простите работи не са за прости хора"

Да, те простите хора стават академици и професори, нали тъй излиза от тази "лема" ?

"Заемайки ролята на 'учител' не ти отива"

Няма смисъл да ми отива. И не заемам роли, а уча и препредавам знанията си. Взаимо-обучение се нарича.

"защото ти от самото начало не целиш да ни обясниш каквото и да"

Невярно обвинение. ВИНАГИ обяснявам нещата. Прочети пак темата и ще видиш колко информативно-обяснителен характер има и по форма, и по съдържание.

"е а да наложиш мнение без да ни оставяш място за лични разсъждения."

Отново невярно. Място има за всеки, а и нямам ресурс да го отнемам (а и не искам да имам. Т.е. не искам да съм админ или модератор, не се безспокой/-те)

"Прекалено пристрастно представи своят аргумент. Това учи децата на разсъждение, така ли?"

Разбира се. Информацията, която се задава, а и риторичните похвати, задават един добър старт за разсъждаване. Отделно те повечето тука не са деца и не са tabula rasa, та не се пада на мен отговорността изцяло да ги уча на разсъждения. Това даже не е изцяло приоритет на училището, а, донякъде и на родители, близки, приятели, медии, интернет, които си имат своя дял във влиянието на тази способност.

"Не е това мястото. Младите хора се образоват в училище и самостоятелно, най-вече. "

Така ли станало? Ами защо има рубрика "Учител" в този сайт? Защо водещите статии са често с образователен характер? Май не си наясно с духа и политиката на този сайт. Ако мислиш, че е само за развлечение - грешиш. Той е да помага, а аз мисля че помагам немалко, според силите и уменията си, както и според свобоното си време.

" Темата и мението ти е много ограничено "

Не е никак ограничено. А ти, ако си градивно-настроена, се включи по темата и я обогати, но не с негативизъм, а с позитивна, градивна, диалектическа критика. Т.е. помогни да се увеличи знанието, а не се опитвай, обскурантистки, да рушиш положения труд на човек.

А бизнеса на сайта си е бизнес. Закупен е за 50 000 евро и е собственост на интернет компанията Инвестор.БГ АД
Следователно има нужда и от по-тесни специалисти като мен, не само от драскачи.
За повече информация:

http://www.stenik.bg/blog/archives/84