Знам какво е чувството да си на дъното- и аз бях. Преминах през хиляди раздели и събирания и след всяко негово "край" сърцето ми се разбиваше като за първи път.. точно като твоето. Чета историята ти и все едно гледам моята.. страдах половин година, беже тежка, мъчителна агония. Не излизах, а случеше ли се- само алкохол и тва е.. За щастие се появи Той. Човекът, който ме спаси от всичко това, който ми показа слънцето и ми върна усмивката. Сега, след загубеното време в сълзи и мъка, осъзнах, че е нямало смисъл, че съм живяла за човек, който си е правил кефа с еди- коя си, докато аз съм ревала. Но аз също си помогнах, както трябва д анаправш и ти. Дори и на сила- излизай. По- често сама. Отиди някъде и се нареви като за последно..отдай се на мъката си изцяло, дори и година да мине- изстрадай го! това е начина.. ти се познаваш най- добре и знаеш какво да правиш със себе си.. Помни, че живота е един. не се залъгвай с други момчета- няма да стане. просто ще търсиш него във всеки друг и щом осъзнаеш, че той е уникален, ще си разбита за пореден път. когато си готова за нова връзка, когато видиш любовта, потенциала в един човек да те обича- ще го познаеш! Плачи, крещи, умирай и се прераждай, мрази го, обичай го, мини през ада, и знай, че след всичко това ще го преживееш, изживей болката си докрай и един ден ще се събудиш и той няма да е нито първата, нито втората ти мисъл.. Живей с чувството, че един ден ще си щастлива истински, с подходящия човек.
п.п. като чета подобни теми осъзнавам колко много обичам приятеля си..
\/
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei