- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Самозадоволяване със струята на душа
А бе момичета я кажете, самозадоволявате ли се със струята на душа и често ли го правите, когато влезете да се къпите в банята?
т.7
krem4et0
Не, не го правя.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да правя го и то често. Усещането е прост уникално!За броени секунди се достига до оргазъм. Пробвайте го!
Колкото е по-топла водата, толкова по-приятеное, но гледайте да не се изпържите.
Важно е и струята да е силна.Аз лично разглабям душчето, махам му главичката и си действам със струйката по клитора, но ще ми тр някой да ме държи, че всеки път като го правя направо не издържам. Цялата почвам да треперя от кеф и не ме свърта на 1 място.
![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пак се изказаПървоначално написано от Callisto
![]()
![]()
![]()
Чувал съм че в джакузи е много приятно или в басейн, там от дюзите които връщат водата в басейна. Няма как да знам, щото съм момче...![]()
Ами аз лично доста често,хем е бързо,хем приятно,хем няма кой да те безпокои, да те хване уж се къпеш ;д и така![]()
Не го правя често, но го правя... Мда, както казаха по-горе - влудяващо е !!!![]()
Просто при мен колкото по-рядко се случват нещата, толкова повече ги желая...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова просто, а толкова не лесно за изпълнение ...![]()
![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Не не мисля че бих се възбудила от струята на душа![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Надърви ми се.Първоначално написано от Callisto
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Рядко, но е приятно (меко казано).
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
блах .. НЕ!!![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Малееееее, ако знаят вашите какво правиш с душа!Първоначално написано от Callisto
![]()
Good luck, Bad luck, Luck...
Първоначално написано от anyfany2
Това за колкото по-рядко, толкова повече ги желая е един основен икономически закон![]()
А, ако майка ти или баща ти влезне направо не в 9-я кръг на ада, ами не знам в коя ще сиПървоначално написано от Callisto
...Имам лошо предчувствие относно тая история, внимавай
![]()
ЪъъъНе. Ползвайте душовете по предназначение бе ... кво сте тръгнали да си ги врете на разни места ...
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Ти май не си много запозната с темата и за какво става въпрос! Никой никъде не си вре нищо. Струйката само се насочва на там...нито те докосва душа нито нищо. Тук големи моралистки се искарахте, но на бас, че или сте пълните сухарки или просто не смеете да си признаете, че го правите.Първоначално написано от Jessie
Правила съм го няколко пъти, но не изпитвам баш върховното удоволствие, за което някои от вас говорят.
Браво,"моралистка"-всеки изпитва такава нужда понякога и никъде не се вре душа,земи научи нещоПървоначално написано от Jessie
![]()
![]()
СъгласнааПървоначално написано от kremen4eto
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Може би просто не го правите както трябва.Първоначално написано от pussucetka
Единия вариант е да пуснете силна и топла струйка и да я насочите от разтояние 10см към клитора, като разтворите леко срамните устни, за да ви е по-лесно. Другия номер е разтоянието да е 1см и тогава е както споменаха по-горе като в джакузи.