Колко често се карате с гаджето си? Не може да се каже,че се караме ... По-скоро аз се изнервям,когато не сме били достатъчно време заедно през деня

Основно за какво се карате? Миии,както казах/написах ние не се караме Просто ми става гадно,когато сме се засекли за 20-тина минути в даскало,а вечерта по една или друга причина не сме се видели

Бързо ли се сдобрявате и опитвате ли се да се промените заради нея/него? Миии бързичко е Ако съм се нацупила докато сме лафили по телефона или сме си писали в скайп ми минава след като се видим и ме гушне или целуне,а ако съм се нацупила за нещо докато сме били заедно (което до сега се е случвало не повече от 2-3 пъти) ми минава след не повече от минута-две И да,опитвам се да се променя,защото тази моя черта от характера ми е много дразнеща дори за мен самата

Правили ли сте секс вече и имате ли караници за това? Да,правили сме секс Не сме имали проблем с тва

Първата любов ли ви е? Ами първия в секса и пърявия когото обичам истински ,ако мога така да се изразя .

От колко време сте гаджета? На 3-ти Април ще направим 4 месеца

На колко години сте и каква е разликата във възрастта ви? И двамата сме на 16 години

Родителите ви познават ли го? Да ,но не лично

Преспива ли във Вас и родителите съгласни ли са с това? Той в нас - не,аз в тях - да