- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- nz kakvo da pravq ve4e
molq vi pomognete mi...nz kakvo da pravq ve4e...stava duma za u4ili6te i priqteli.jiveeh v sf no tazi godina se premestih v pleven pri baba mi i dqdo mi...vsi4ko otna4alo ve4e super..sazdadoh priqteli i otno6eniqta s vs bqha mn dobri.no izvednaj priqtelite mi zapo4naha da me otbqgvat,gledat me i se smeqt a az dori nz za kakvo stava duma.edin den gi popitah kakvo e stanalo i za6to se darjat taka,a te zapo4naha da mi se smqt i mi kazaha 4e vs v klasa govorili 4e MIRI6A,koeto e absolutna laja...bila sam smardqla na starec i tezi koito sa okolo men trqbvalo da hodqt s protivogazi.ne izdarjah ve4e i ne hodeh na u4ili6te 2-3dni no klasnata se obadi na na6te i im razkaza za vs i kaza 4e tezi idioti ot klasa mi se bili radvali 4e ne sam tam za da im smarda.molq vi pomognete mi,kakvo da napravq za6toto ve4e ne izdarjam
Изобщо не им обръщай внимание..След време,когато разберат,че не ти пука - ще спрат..
А и както са казали:
"Убий идиота с мълчание"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Писането на кирилица е задължително. Моля, препиши темата и заглавието на правилния шрифт. Ако нямаш кирилица напиши в google кирилизатор и действай...![]()