- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво е това
Тука ще пускам трудни думи за са видя дали сте умни![]()
![]()
![]()
![]()
Какво е Илиризъм? очаквам важия отговор тука.......но запомнете ако търсите в гоогле означава че сте глупави също и неграмотници и преписвате![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не не знам какво етъпа съм неграмотна съм ама поне няма да зема да копна и пейстна от уикипедия значението на думата както вярвам че много биха направили :P :P
А ти знаеш ли ги тези думи ?! Май не, сигурно чакаш другите да ти ги напишат, защото първо си търсил в гугъл, а ги няма ;> Е, кой е тъпият сега ?!![]()
Първоначално написано от Unendlich
Ъмм, думата си я има в интернет...
Не, не я знаех, БЕЛ никога не ми е бил силен предмет, още повече пък такива думи (предполагам си личи и от постовете ми).
Lexynnka
Темата е глупава, ако това ти е била целта ; ) . Иначе има една поучителна тема, в която всеки пуска такива думи, на които преди не е знаел значенията и тн.
И знам какво означава думата, някой ми беше казал, може да е било и в даскало...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
знам какво е това е културно-политическо движение
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ето ви друг
какво е Монотеизъм ???////??????това току що го научих по литература за 9клас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво е бихебл тескф?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
първоначално ми заприлича на джимиджимихумухумунукунук уанкуаПървоначално написано от TheOnee
и си викам "тва е Фанта Бамбууча"
![]()
Благодарим за изпита. Ако го признаят вместо матура ще е идеално...ключ.