Здравейте!Имам един въпрос-директорката ме извика при нея,защото говорих в час..какво може да стане?Смисъл да ме накажат или нещо такова..
ще получиш наказание точка 2![]()
![]()
![]()
Едва ли ще направи нещо...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
И аз мисля такаПървоначално написано от onestar
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Викнали са те за тва че ГОВОРИШ![]()
![]()
в моето даскало да убиеш някой нема да си мръднат пръста.. В кое даскало учиш?
Първоначално написано от onestar
Най много да ти прочете едно конско и толкова. Не мисля, че наказание ще има за такова нещо.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Хаха, аз много често говоря в час...гледам да е тихо, че да не преча ако някой иска да слуша де... Не съм си и помислял, че може да ме извикат рпи директорката...е поне не бях до този момент
. Иначе няма какво да ти направи, най много да ти се по скара..може и забележка да типише (най - вероятно класния ръководител) и така..
Lexynnka
При директорката,защото говориш?!И тя не ти ли каза какво ще стане с теб,докато беше в кабинета и?
При нас ако трябва някой да ходи при директорката за това, че говори в час, това ще са всички до един от класа![]()
Нищо няма да стане, споко.
Отиваш, говори ти там нещо, обещаваш и, че няма да говориш повече и си готов/а.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
ще ти почете понско малко и щ'ъ остави намира споко
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
И при насПървоначално написано от fogdog
![]()
Смятай...При нас ако правят така цялото даскало ще трябва да чакаме на опашка пред кабинета й![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
и в моето такаПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!