- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За родителите ви.
Знаят ли вашите родители, че правите секс? И ако да по какъв начин, и как реагираха, дават ли ви савети?
Пфф, е как да не знаят веНищо не ми казват освен да внимавам да не стане някоя беля
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Знаят Знаят
Знаят, нямаше бурни реакции
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Това наистина си е тийн въпрос
Много хубава тема! Не са ме питали и аз не съм им казвала, но съм убеден, че знаят понеже с прияеля ми сме заедно вече от доста време.![]()
Знаят. Даже ми освободиха терена когато исках да го направя за първи път. Тоест не съм им казвала "Искам да правя секс идете някъде" но майка ми се усети и така... Иначе не сме обсъждали подробности. Мама ме пита дали всичко е било ок аз казах да и това беше. Със сегашния ми приятел не съм им казвала кога го направихме но така и така вече съм достатъчно голяма така че...
Мойте не знаят. Не подозират дори... и именно затова никога не са повдигали темата![]()
Ноо ако случайно разберат (което 100% няма как да стане) ще ми строшат главата
![]()
Знаят.В началото майка ми беше малко притеснена, но с времето отшумя.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Знаят ... приеха го добре![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
нем ама сигурно предполагат и все пак не им влиза в работата![]()
готин аватарПървоначално написано от c0ci
..
по темата: за кво им е да знят ? аз питам ли ги ?
Майка ми знае.Баща ми даже не предполага..![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Мисля, че най-близкият разговор, който водехме за това бепе:
-Баща ми дай ключовете от королата.
-Защо са ти къде ще ходиш?
-Няма да я карам просто ги дай...
Първоначално написано от Thealwaysthinkingone
![]()
![]()
хах уби ме ... честноsry не се сдържах....
![]()
Не съм им казвала, но знаятМама каза само да се пазя :P
Трагедията е пълна...
Първоначално написано от Thealwaysthinkingone
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мале ти ми разби мечтите
НЕЕЕ! Родителите ми дори не знаят, че съм имал връзки! На техни познати синът им е излязал от казармата и наще намират за странно, че си има гадже (момиче)! Момчето е на 24! КАКВО? СТАР МОМЪК ЛИ ЩЕ СИ ОСТАНА?![]()
![]()
![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
znaqt daje mi kupuvat te prezervativite:P
Не знаят но мисля че подозират...една учителка намекнала нещо на майка ми![]()
два дни след като го направих им казах , мама си разсърди, защото и бях обещала , че няма , но уви ... и казаха просто да внимавам и да се пазя
Тя и майка ти е била курва от малка,и е давал в г ъ з а си.А баща ти не му пука щото не ти е баща,нали се сещаш че както ти се ебеш със всеки срещнат ,така и майка ти го прави.Първоначално написано от Alexandra1993
\Първоначално написано от adonismega
/
Знаят, но само с майка ми съм говорила на тази тема. Прие го много добре.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.