.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Моите не знаят, но много ми се иска една вечер да бъда с гаджето си без те да разберат и нз как да стане... някакви идеи?

само баштатко ми знае ;д с него си разменяме опит

Град
    В пространството
    И двамата знаят. Нямаше проблеми, казаха ми единствено да внимавам и да се пазя.

Цитирай Първоначално написано от veron4ety
    Моите не знаят, но много ми се иска една вечер да бъда с гаджето си без те да разберат и нз как да стане... някакви идеи?
    Начини много. Експерт съм. Само опиши ситуацията :P

По темата: Не съм им казвала. Мисля, че знаят, но се срамуват да ме попитат.

Град
    Sofia
    Ем да, винаги са знаели. Ся не съм тръгвал да им разправям "абе наще, оня ден си направих сефтето..." ама никога не съм го крил. И то си е нормално някфо на 14-15 години да си правил секс и вашите да знаят, при положение че си момче. При момичетата е малко по-различно

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Определено не знаят.,понеже никога не говоря с тях на тема секс или любов
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на t0d1t0
    знаят,от време на време съм говорил само с майка си,за да обменяме опит
    Станислава

Голям фен Аватара на Callisto
    Още след като го направих за първи път на следващия ден имах среща с баща ми в една кръчма. Понеже момчето преспа у нас и викам айде да те запозная с баща ми, а той много искаше, понеже му е голям фен и му беше интересно що за човек е. Отидохме до кръчмата , запознах ги. Баща ми адски много се израдва, че съм му оказала честта да го запозная с момчето, а не съм го скрила от него. Гаджето и баща ми адски много си паснаха и много се харесаха. Един от първите въпроси, които зададе беше " вие двамата правите ли секс?" Ние естествено единодушно отговорихме "да", при което баща ми дигна ръце и почна да крещи " Евала...мойте уважения, че ми казахте истината...БРАВО" Знаех, че баща ми е яко луд, но чак пък толкова...казвам му, че правя секс, учаквам някой шамар или конско, а вместо това получих ръкостискане и уважението му.
    С баща ми винаги, като се съберем в кръчмата и си говорим на всички теми. Както казва той "Аз не съм ти баща, аз съм ти приятел" и наистина е най-добрият ми приятел. Често дискутирана тема е тази за секса и говорим з анея без проблем пред всички. В кръчмата познавам абсолютно всички клиенти и персонала, но това не ми пречи да гоовря открито за секс пред тях. Всичките хора там са ми като семейство. С някой от тях даже съм живяла заедно, други са ми доведени майки, доведени братя или сестри и тн. Аз съм зодия стрелец и не се притеснявам да говоря открито за секс пред тях. Не смятам, че трябва да ги лъжа или нещо подобно. Знам, че ако някога имам проблем те ще са насреща да ми помогнат. Важното, за да се разбираме с родителите си е това да си имаме доверие и да си споделяме. Баща ми даже като чу, че правя секс и веднага ми купи презервативи, за всеки случей ми купи Ескапел, заведе ме на лекар да ми предпишат противозачатъчни и тн.
    Спя с гаджето си още от както се знаем. Живеем се заедно вече 8 месеца и родителите ни са съгласни с това. Събирали сме се на по вечеря аз, гаджето, баща ми и майка му и сме говорили. Изяснихме си нещата, че ние двамата правим секс, обичаме си се, искаме да събем заедно...от тогава живеем заедно и всички са доволни и нямаме проблеми от страна на родителите. Не се е случвало майка му да каже малък е, той не тр да прави секс, не може да спите заедно, пращай го да си ходи и тем подобни, а е в правото си да го каже, но тя ни има довеие.
    Споделяйте с родителите си! Някога и те са били на тази възраст и те са правили секс и са се чудили как да кажат на техните. Гарантирам ви, че ще се радват, че децата им се пораснали и, че са им се доверили да споделят тайната си с тях

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Thealwaysthinkingone
    Мисля, че най-близкият разговор, който водехме за това бепе:
    -Баща ми дай ключовете от королата.
    -Защо са ти къде ще ходиш?
    -Няма да я карам просто ги дай...
    Кееефиии !!

По темата: Не мисля, че знаят. Майка ми може би подозира нещо... Бяхме забравили 1/2 пъти опаковки от презервативи до клавиатурата и майка ми после ми е чистила стаята (само тя влиза там) и опаковките ги нямаше. Явно я е срам да повдигне въпроса, ама аз така и предпочитам.

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Цитирай Първоначално написано от veron4ety
    Начини много. Експерт съм. Само опиши ситуацията :P

По темата: Не съм им казвала. Мисля, че знаят, но се срамуват да ме попитат.
    Ами аз просто искам да бъда една нощ с него без те да разберат, защото ще ме убият хах а и той много мрънка, че иска.

Ми предполагам знаят,а иначе майка ми постоянно ми казва да се пазя

майка като научи се разрева, незнайно защо .. а бащата май незнай или се прай на луд
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    Maina Town
    Знаят, моят приятел дори спи вкъщи нормално е да знаят. На майка ми й казах още първия път, но и преди това си бях говорила с нея по тези въпроси и благодарение на нея имах достатъчно сексуална култура, когато спах за сефте с момче. Баща ми също знае, но не го обсъждаме особено много, само ме бъзика от време на време за това радвам се че с тях мога да разговарям по каквито и да е въпроси.. много са ми помогнали а и те са по ненормални от нас във всяко едно отношение, тъй че не се очудвам, че нямам проблеи с общуването с тях :P :P
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Майка ми знае още след първият ми път. И преди това сме споменавали някоя дума за секс. Тогава тя изпадна в шок Но се свести . Споделям й ако имам проблеми , знае общо взето какво правя. Вкъщи се говори спокойно за секс.
    И баща ми знае , че водя полов живот, но не сме говорили никога за това.
    Не ме е питал Аз нямам нищо против да говоря
    Съвети не са ми давали. Бях си грамотна още тогава.

секс

Не знаят,защото ако разберат ще ме изхвърлят от нас :Д , ама нали знаете : забранените неща са най-интересни,така че все пак съм на 14 и ако разберат няма да съм сред вас вече

мм наще незнаят .. н0 мама иска да и сп0делям сичко .. н0 аз и казвам сам0 за някои м0и приятели .. иначе един ден се прибрах малк0 п0 късн0 и тя ми каза че неиска да направя неината грешка (забременяла е от баща ми на 16 и са се разделили когат0 сам била на 1 ) мисля да я п0слушам ... каза ми че бил0 трудн0 да си дете и да гледаш дете ...
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe

Re: За родителите ви.

Цитирай Първоначално написано от adonismega
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993

Майка ми знае,баща ми и той сигурно.Чак съвети не,само за контрацептиви,не за секса.За реакция ...не знам защо майка се понацупи като и казах,че правя анален.
    Тя и майка ти е била к***а от малка,и е давал в г ъ з а си.А баща ти не му пука щото не ти е баща,нали се сещаш че както ти се ебеш със всеки срещнат ,така и майка ти го прави.
    А ти си ментално увреден ^^

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    Цитирай Първоначално написано от Thealwaysthinkingone
    Мисля, че най-близкият разговор, който водехме за това бепе:
    -Баща ми дай ключовете от королата.
    -Защо са ти къде ще ходиш?
    -Няма да я карам просто ги дай...
    мале ти ми разби мечтите
    0пределено ги разбии .. ++ ..

а по темата : .. още не знаят .. нямам протия да им кажа .. ама нз реакциятаа .. и

Е нз дали знаят ама не е тяхна работа се пак живота си е мой!
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Знаят. Все пак съм вече на 19. Открито с баща ми не сме говорили, само веднъж му казах че симам гадже и той ми вика вествена ли си? И тотално онемях. С тоя човек не може да се говори по принцип, ама и аз бях малка и исках да му споделя, а той идота ме пита идиотщини... добре, че не поддържаме никакви контакти вече. С майка ми говоря открито за всичко, знае кога ми е бил първият път - аз се чуствах толкова горда като го направих, издържах една седмица само да го пазя в тайна и и казах. Тя се зарадва, че съм и казала, малко се притесни дали не съм избързала... ама никога не съм се карала с нея. Давала ми е съвети как да се пазя, ходила съм на гинеколог с нея, рабира ме се перфектно Радвам се, че с майка ми мога да говоря на всякакви теми.

Град
    My empire of Dirt.
    Абе не сме говорили, но снощи майка ми отвори темата и съвсем ясно ми заяви, че не иска да съм девствен на 20, което говори първо, че не само няма против, но и се притеснява дали не съм девствен, второ, че няма понятие какво правя.

Град
    In the middle of Nowhere
    Не съм им казвала..Но и да знаят не е тяхна работа...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Майка ми знае. Каза само да се пазя.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не съм им казвала, но няма как да не са се досетили - все пак от 10 месеца живея с приятеля ми Едва ли очакват да се държим за ръчичка.
    Съвети мисля, че и да искам не мога да получа от тях. Те са от поколението, за което темата "секс" е табу и самият опит за разговори по този въпрос е обречен на провал. Но не го чувствам като загуба. Не горя от желание да слушам за креватните подвизи на родителите си
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си