.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    мм не Девствен съм

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Ако сте правили секс в нормална възраст,няма защо да не знаят родителите при мен нямаше проблеми..разбраха ме само с поглед

Майка ми знае, да.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Re: За родителите ви.

Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от adonismega
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993

Майка ми знае,баща ми и той сигурно.Чак съвети не,само за контрацептиви,не за секса.За реакция ...не знам защо майка се понацупи като и казах,че правя анален.
    Тя и майка ти е била к***а от малка,и е давал в г ъ з а си.А баща ти не му пука щото не ти е баща,нали се сещаш че както ти се ебеш със всеки срещнат ,така и майка ти го прави.
    А ти си ментално увреден ^^
    Моля ти се! Същия ей тоя дето е пратил глупавия пост щеше да ме съди за сексуален тормоз, защото ме беше нарекъл к*рва и аз му бях казала че ще му разглобя главата! Супер най-изпадналия тип!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    Лондон
    На маика ми й казах няколко дена след като го направих, а тя ми заяви, че е мислела, че много преди това съм имала сексоален живот.
    После дойде с мен при генеколог за противозачатъчни. Иначе много не говорим по тази тема, на мен не ми пречи, но тя е от хората които не се бъркат в нещата на другите и си гледат само в тяхната паница.
    [Една седмица след като и казах тя влезе в стаята ми когато не трябва, и после каза че не иска да умира млада. ]

С баща ми много рядко говоря понеже не живея с него. Сигурно предполага след като ходя с прителя си почти година, но едва ли някога ще ме пита нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си