.

Виж резултатите на анкетата: За или Против окосмяването в мъжката интимна област:

Гласували
181. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не ми прави впечатление

21 11,60%
  • Против

39 21,55%
  • За

121 66,85%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Град
    Sofia

За или Против обезкосмяването при мъжа

Да направим една дискусия по въпроса. Искам и женски мнения, макар че едва ли ще са единодушни. Онзи ден се замислих как е по-добре (относно интимните части) да си имам "храстче" или не
    От хигиенична гледна точка смятам, че без "храстчето" би било по-добре, но пък съм попадал на момичета, които предпочитат това окосмяване при мъжа. Даже им харесва. А относно краката? Аз лично имам татус на крака и няма как поне лятото да не си ги бръсна, иначе е доста грозно. Но напоследък срещам доста стаии, където се обяснява, че космите на краката били знак за мъжество и в никакъв случай не бивало да се махат. Незнам, дали не се връша модата от преди 30-40 години, където колкото по-кльощав и космат, толкова по-мъжествен....

Относно анкетата, бих искал да отговарят само жени, за да разберем какво мислят те по въпроса. Благодаря

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    За мен е отблъскваще да няма косми. Ок по тестисите и подмишниците да си ги маха но другаде ми е просто неприятно

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Гласувах ЗА, но аз съм за частичното. Под мишниците и зарчетата. На другите места трябва да остане. Това са споделяли и жените до мен

Град
    Бургас
    Гласувам За защото аз съм от мъжете които си бръснат ташаците

Banned
    Гласувах против въпреки ,че и аз съм за частично.Някой жени искат изцяло да са премахнати,други държат само на триъгълника и подмишниците,на трети и там може да им харесва,но това не ме интересува.Като начало за да си мъж си отстоявай позициите и махни там където на теб ти харесва ,а не където жените искат.Лично аз не ги махам само по ръцете и краката,защото там ми харесва да имам и така се чувсвам по кофморно.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Аз лично скъсявам космите с ножичка два пъти в месеца, но не бих ги бръснал. Как си поддържам интимните зони си е ЛИЧНО моя работа, не тъпя жените да ми нареждат какво да правя. На която не й харесва - да се маха.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    ам нещо мн ги бъркате хората,на заглавието пише "за или против ОБЕЗКОСМЯВАНЕТО" а на анкетата пише "за или против ОКОСМЯВАНЕТО" .... май голяма обърквация..... не вярвам повечето да са за окосмени мъжки полови органи

По - скоро съм "за" като включвам долу и мишниците!
    По краката и ръцете няма лошо да има, стига да не са много!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    ZA!!!!!!! Мразя го това.На всякъде другаде добре - супер, мъжете трябва да са окосмени, обаче интимните части просто НЕ!Не бих му правила френска със сигурност Аз ако ще имам полов контакт ще се направя гладка, дори вчера да съм си ги махнала ще се повторя, само и само да е перфектно.И ако не видя същото от противоположния.... нз.Няма да ми е добре.

За или Против окосмяването в мъжката интимна област:
    Те повечето хора,като гледам са "ЗА",но аз гласувах против!
    Уважавам метросесуалния мъж,човека,който се грижи засебе си,аз лично съм такъв.Бръсна се от пръстчетата на краката до лицето.Не обичам косми.Както аз очаквам човека до мен да се поддържа,така смятам,че и аз трябва да го правя.... и не колкото заради човека,а заради самия себе си.Който,както се харесва.
    Сегашната ми булка ме караше да си пускам опашчица на корема,защото обичала да се играе с нея ли,нещо си там,ама в последствие разбра,че това няма как да стане

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    За мен е отблъскваще да няма косми. Ок по тестисите и подмишниците да си ги маха но другаде ми е просто неприятно

Град
    Sofia
    Сори за обърквацията, верно не го измислих както трябва заглавието и анкетата малко се различават. Сигурно доста хора съм подвел..

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    ZA!!!!!!! Мразя го това.На всякъде другаде добре - супер, мъжете трябва да са окосмени, обаче интимните части просто НЕ!Не бих му правила френска със сигурност Аз ако ще имам полов контакт ще се направя гладка, дори вчера да съм си ги махнала ще се повторя, само и само да е перфектно.И ако не видя същото от противоположния.... нз.Няма да ми е добре.
    На същото мнение съм и аз

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от DjPiRgOs
    Гласувам За защото аз съм от мъжете които си бръснат ташаците
    me 2
    I love my girl <3

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    +1

Град
    in the reality : )

Re: За или Против обезкосмяването при мъжа

Цитирай Първоначално написано от TheMan
    Да направим една дискусия по въпроса. Искам и женски мнения, макар че едва ли ще са единодушни. Онзи ден се замислих как е по-добре (относно интимните части) да си имам "храстче" или не
    От хигиенична гледна точка смятам, че без "храстчето" би било по-добре, но пък съм попадал на момичета, които предпочитат това окосмяване при мъжа. Даже им харесва. А относно краката? Аз лично имам татус на крака и няма как поне лятото да не си ги бръсна, иначе е доста грозно. Но напоследък срещам доста стаии, където се обяснява, че космите на краката били знак за мъжество и в никакъв случай не бивало да се махат. Незнам, дали не се връша модата от преди 30-40 години, където колкото по-кльощав и космат, толкова по-мъжествен....

Относно анкетата, бих искал да отговарят само жени, за да разберем какво мислят те по въпроса. Благодаря
    Аз ще си говоря за моето си мнение, защото всеки си има различни предпочитания. Първо, доколкото съм чувала обезкосмяването на интимните части определено не е хигиенично. Защо са създадени тези косми? Те спират микробите и другите гадни гадинки да създават инфекции, а и предпазват от други работи. А от някои инфекции се получава и гадна миризма, тъй че това че си обръснат, не те прави по-чистоплътен и свеж. Важното е да се къпеш, пък космите са едно на ръка. Относно естетичния вид на мен си ми харесва да е обезкосмено. Не може аз да си махам космите, а той не, я. Но само там, никъде другаде! Мъжът трябва да си остане мъж.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    "Не ми прави впечатление". Моя мъж така и така не е косматко. Единствените косми , които не ме радват хич , са тези под мишниците. Другите нека да си седят, ако не е много страшно положението.

Как бе кво говорите видях едно отговорче на slynchice как може аз лично ги махам на краката мишници интимни зони и още малко на кола маска защо са косми един мъж по много други начини може да се разбере да ли е мъжествен тва са простотиии ако имаш косми че си по мъжествен нз за мен е супер гадно някой да харесва косми.
    Putki Mutki wikam si ebahti

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Не ми пречат стига да не са прекалено много и за предпочитане е да ги маха поне по интимните части
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Мен пък си ми е страшно удобно да ги държа на 0 и да го правя също толкова често колкото и брадата по лицето...хигиенично си е и е по-приятно така(В началото е малко странно, но се свиква)

хигиена + удобство = ЗА ..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Гласувах ЗА, но аз съм за частичното. Под мишниците и зарчетата. На другите места трябва да остане. Това са споделяли и жените до мен

Определено съм за ОБЕЗКОСМЯВАНЕТО на мъжките интимни зони,мисля,че е доста по хигиенично,и мисля,че както за мен,така и за него усещането ще е много по-приятно

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Jorky
    Как бе кво говорите видях едно отговорче на slynchice как може аз лично ги махам на краката мишници интимни зони и още малко на кола маска защо са косми един мъж по много други начини може да се разбере да ли е мъжествен тва са простотиии ако имаш косми че си по мъжествен нз за мен е супер гадно някой да харесва косми.
    Нещо си се объркал. Аз не съм казала нищо за мъжествеността (поне не в тази тема) а че за МЕН е отблъскващо мъж да няма косми.

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    За мен няма чак такова голямо значение,но определено е по-готино да духам на някой с бръснат.
    Естествено,че няма.Те к у р в и т е не подбират,нали се чукат за 2 лева.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си