Още след като го направих за първи път на следващия ден имах среща с баща ми в една кръчма. Понеже момчето преспа у нас и викам айде да те запозная с баща ми, а той много искаше, понеже му е голям фен и му беше интересно що за човек е. Отидохме до кръчмата , запознах ги. Баща ми адски много се израдва, че съм му оказала честта да го запозная с момчето, а не съм го скрила от него. Гаджето и баща ми адски много си паснаха и много се харесаха. Един от първите въпроси, които зададе беше " вие двамата правите ли секс?" Ние естествено единодушно отговорихме "да", при което баща ми дигна ръце и почна да крещи " Евала...мойте уважения, че ми казахте истината...БРАВО" Знаех, че баща ми е яко луд, но чак пък толкова...казвам му, че правя секс, учаквам някой шамар или конско, а вместо това получих ръкостискане и уважението му.
С баща ми винаги, като се съберем в кръчмата и си говорим на всички теми. Както казва той "Аз не съм ти баща, аз съм ти приятел" и наистина е най-добрият ми приятел. Често дискутирана тема е тази за секса и говорим з анея без проблем пред всички. В кръчмата познавам абсолютно всички клиенти и персонала, но това не ми пречи да гоовря открито за секс пред тях. Всичките хора там са ми като семейство. С някой от тях даже съм живяла заедно, други са ми доведени майки, доведени братя или сестри и тн. Аз съм зодия стрелец и не се притеснявам да говоря открито за секс пред тях. Не смятам, че трябва да ги лъжа или нещо подобно. Знам, че ако някога имам проблем те ще са насреща да ми помогнат. Важното, за да се разбираме с родителите си е това да си имаме доверие и да си споделяме. Баща ми даже като чу, че правя секс и веднага ми купи презервативи, за всеки случей ми купи Ескапел, заведе ме на лекар да ми предпишат противозачатъчни и тн.
Спя с гаджето си още от както се знаем. Живеем се заедно вече 8 месеца и родителите ни са съгласни с това. Събирали сме се на по вечеря аз, гаджето, баща ми и майка му и сме говорили. Изяснихме си нещата, че ние двамата правим секс, обичаме си се, искаме да събем заедно...от тогава живеем заедно и всички са доволни и нямаме проблеми от страна на родителите. Не се е случвало майка му да каже малък е, той не тр да прави секс, не може да спите заедно, пращай го да си ходи и тем подобни, а е в правото си да го каже, но тя ни има довеие.
Споделяйте с родителите си! Някога и те са били на тази възраст и те са правили секс и са се чудили как да кажат на техните. Гарантирам ви, че ще се радват, че децата им се пораснали и, че са им се доверили да споделят тайната си с тях