- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблемче
Значи .. Преди около седмица имах разстройство, незнам по каква причина и след това няколко дни вече ходех до тоалетната спокойно, беше отминало, но друг проблем .. Докато си хода по голяма нужда мн ме боли се едно ми се разкъсвам отдолу .. И после на салфетката има малко кръв .. Едвам се изхождам, защото мн ме боли.. Моля някой да ми помогне .. Знам, че тази тема не е за тук, но много пъти съм писаала в здравните проблеми и никой не ми отговаряя .. И реших тук да я напишаа .. МОЛЯ ! Помогнетее !
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Побърках се да ходя по доктори .. Този месец всяка седмица ходя .. На какво ли не ходихх .. На генеколог, че имах проблем с бялото течение .. После имах гнойна анигина, а сега и това ..Не става .. Мама вече мисли, че се пренасям ..
На колко си години....?
Може и да са хемороиди,ако си по-големичка!
Сигурно са хемороиди. Покажи на майка си кръвта като има, за да се освести и да те заведе на доктор. Няма да те пипат много, само ще се надупиш и ще те огледат, най-много да те пипнат с малко памук отгоре-отгоре. После ще ти кажат да чакаш да ти мине от само себе си или да се мазеш с едни кремчета.Първоначално написано от pussucetka
В по-редки случаи може и да е нещо по-сериозно, виж тука:
http://www.google.com/search?hl=en&n...=&oq=&gs_rfai=
така че - на доктор даже и сама, ако майка ти не се влезне в положение (ако не може сама, търси някоя леля да помага, ама трябва да се види що кърви това така...)
Good luck, Bad luck, Luck...
На 15 съм .Първоначално написано от Doga
Казах на майкаа ми и тяя каза, че ще види за какво ставаа на въпросс .. Приятеляя ми преди време е имал такъв проблем и му е минало от само себе си ..Първоначално написано от gir
Надявамм се нищо сериозно да не е, че ми писна по тези болници .. ! Моляя ако някойй още знаее да пишее ..
![]()
Правила ли си анален секс на скоро?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Нее, все още не съм правилаа ..Първоначално написано от loliii
Значи най-вероятно наистина имаш хемороиди. Или някакви други проблеми в храносмилателната система.Първоначално написано от pussucetka
Dr3amy
Но кръвта е съвсем малко и светло червен .. почти розов ..![]()
Сигурна ли си че е от дупето?![]()
Dr3amy
Даа .. и имам само болки докато се изхождамм, но болките са силни![]()
Ако имаш запек е възможно да си се разранила. Ако е от това ще ти мине. Дори и да нямаш запек пий повече течности, яж супи и всичко ще се оправи според мен.
Dr3amy
Нямам запекк .. но според мен, както казваш ти с повече течности може и да се оправя .. Все пак ти благодаря ..Първоначално написано от loliii
ако продължава това, ще пиша, но искам ще мненияя
i az bqx taka ne piesh dostatuchno technosti pone az mislq taka![]()
![]()
Дано да е така ..Ще ми разкажеш ли на теб какво точно ти беше и за колко време ти мина .. ?
![]()
Моля ви, помагайте, на кой му се е случвало . . ?![]()
Първоначално написано от pussucetka
Абе човек! Объркала си раздела! В това да сереш няма нищо сексуално! Мале вие вече забравихте предназначението на задника! Мислите, че е само за секс хахаха, но преди всичко той служи и за други работи, така че твоят раздел е: здравни проблеми и болести
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Първоначално написано от dimi93
Абе ти киорав ли си ?? .. Ти прочете ли всичко, което съм написалаа ..
Знам, че тази тема не е за тук, но много пъти съм писаала в здравните проблеми и никой не ми отговаряя .. И реших тук да я напишаа ..
И моля ако обичаш пишии по темата, защото наистина е сериозно![]()
Мажи си дупето с Диомет.Знам и още един случай,малко по неприятен,но върши много хубава работа.Нали знаеш,че скелитката чесън е на парченца,взимаш едно парченце и знаеш къде да го пъхнеш и си обуваш белиото и лягаш да спиш.Това само вечер,преди лягане.И да отбележа не го казвам от личен опит,нямал съм такива проблеми и дано и за напред да нямам!
Такамм .. Значии вече не е както преди, но са по-леки и като че ли всеки ден все по-малко ме боли ..![]()