.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Достъпни солариуми в София?

Здравейте! Първо предполагам, че има такава тема, ама не можех да я намеря (ако има нека темата се затвори и ако може линк към вече пуснатата тема) Значи интересувам се за някакви по-достъпни ( не чаак толкова скъпи) солариуми в София. Става въпрос за около 5 минути.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    не съм от софия и не мога да ти помогна ама се зачудих какво ше рече за 5 около 5 мин

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    не съм от софия и не мога да ти помогна ама се зачудих какво ше рече за 5 около 5 мин
    Смисъл 5 минути да се стои в солариума, защото съм бяла... И то нали беше зависимо колко стоиш толкова плащаш...поне до колкото знам

Град
    Manhattan *
    да, така е
    попринцип цените са на минута
    например моят солариум е 50 ст на минута
    щом си бяла и не си ходила преди е добре първите два пъти на 5 минутки после 6, след това два пъти на 7 и така до 10 най -много
    така правя аз в момента

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    да, така е
    попринцип цените са на минута
    например моят солариум е 50 ст на минута
    щом си бяла и не си ходила преди е добре първите два пъти на 5 минутки после 6, след това два пъти на 7 и така до 10 най -много
    така правя аз в момента
    50 стотинки на минута :O Ох дано да има и в София такъв солариум...
    Моля вии пишете, защото ми омръзна всички да ме питат дали съм болна или защо съм толкова бледа

Град
    Пловдив
    и аз сега трябва да почна ама не съм сигурна по колко на седмица.ПОЛИ,аз съм беличка,но не прекалено-виждала си ме.предния път като ходих седях 10 минутки.по колко често да ходя и какво време за да ми се изравни тена от банския
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Manhattan *
    амии тониии хубаво е да почнеш поне първия път с 5 минутки за да ти свикне кожата , след това 6 , два пъти 7 , два пъти 8 и най накрая 10 не се хвърляй направо на 10 , че може мн яко да изгориш, от личн опит го казвам аз ходя сега през ден два до като почернея и после вече може и веднъж в седмицата, за да си поддържаш тена. препоръчвам ти да си вземеш нещо за мазане преди солариума

Град
    Пловдив
    сега ще видя парично как съм и може да почна от вторника-вторник,четвъртък и събота примерно.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Аре дее в целият форум няма ли някой от София, който да ходи на солариум?

Зависи за кой квартал питаш.

Еми някъде Младост, Дружба...а бе все едно къде

Хей аз ходя на солариум в Слатина на новото пазарче там.60ст на минута е.Солариуми се прави и мен си ме кефи там и съм от Дружба и хода с 20ката трамвай и за 5 мин съм там

А от окръжна с какво може да се стигне до там? Иии я малко ми побясни къде се намира, че нещо не сванах :д

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    На колко години най-малко може да си, за да ходиш на солариум?? Аз искам няколко пъти да отида, за да имам малко тен (по принцип съм си леко шоколадова), а не да чакам чаак докато пекне жаркото слънце, но съм на 13 и мисля, че не мога още да ходя. То ако вреди и на 60 да съм все толкова ще ми навреди де, ноо..

Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream
    На колко години най-малко може да си, за да ходиш на солариум?? Аз искам няколко пъти да отида, за да имам малко тен (по принцип съм си леко шоколадова), а не да чакам чаак докато пекне жаркото слънце, но съм на 13 и мисля, че не мога още да ходя. То ако вреди и на 60 да съм все толкова ще ми навреди де, ноо..
    Що да не можеш да ходиш? Аз съм на 16 ии доста мои приятелки ходят от отдавна ии особено са като са на балове ала бала...
    Според мен няма значение на колко си

Няма значение възрастта,разбира се.
    От окръжна можеш да си хванеш селски рейс 1ца или там другите които бяха посока към 4ти километър които са и слизаш на последната им спирка,която е в Слатина.След като слезеш слизаш надолу към самата слатина където започват блокова ала бала...и трябва да стигнеш едно кръстовище със светофар и там гледаш на дясно има едно пазарче с зелени магазинчета както на патеките и там е солариума.

Цитирай Първоначално написано от betyrk
    Няма значение възрастта,разбира се.
    От окръжна можеш да си хванеш селски рейс 1ца или там другите които бяха посока към 4ти километър които са и слизаш на последната им спирка,която е в Слатина.След като слезеш слизаш надолу към самата слатина където започват блокова ала бала...и трябва да стигнеш едно кръстовище със светофар и там гледаш на дясно има едно пазарче с зелени магазинчета както на патеките и там е солариума.
    ааа мисля, че се сетих Мерси

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Не е вярно, че няма значение на колко си. Зависи си разбира се, но този в училище ( във фитнеса ), в който ходя, трябва да си на 18.
    Не че го спазват, де. На 17 съм, но даже не ми поискаха лична карта...А зимата като ходих да питам ми казаха, че не може. ;д
    Иначе в повечето няма проблем, да.

Hякой да знае нещо за достъпен солариум в центъра?
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си