- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ще промените през Априлската ваканция?
За какви козметични промени смятате да използвате ваканцията?Аз лично затова ги обичам тези ваканции - за да може като тръгнем пак на училише и да фрапирам с нещо![]()
АЗ :
-почвам да спортувам-ще бягам сутрин,ще правя упражнения вкъщи(ако някой е доволен от някое филмче може да каже тук)
-активно ще се занимавам с пускането на дълга косанай-вече с хининова вода,може и да пробвам с маки
-ще се погрижа за ноктите си,защото след последното счупване приличат на нищо ;/
-ще си купя някоя хубава пастичка за зъби,сигурно Бленд-а-мед 3Д-то или Холивудска усмивка![]()
-най-накрая ще си купя някакъв ексфолиант за петички,защото положението там е трагично ;О
-зависи как съм с финансите може и малко солариумче
Това съм намислила засега,може и още да добавяВие сте
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Искам да си променя тялото и се старая сега
Прическата също,мисля да си скъся косата доста и да се направя на 2 цвята,това е...искам и други неща естествено,но с времето![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
тонии много яка тема![]()
ами аз какво да променяммм не знам![]()
чакам ваканцията за да ми дойде рожденния ден![]()
иначе на солариум вече тръгнах даже съм почерняла доста![]()
в момента си пускам ноктите пак дълги , че се счупиха наскоро![]()
може би ще си изсветля косата не съм решила още![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ооф аз като помисля колко неща трябва да си купувам...трябва ми нов душ гел,нещо за петичките(в новия брой на Космо има една смес от зехтин и кафява захар за груби пети,мисля първо с нея да пробвам).трябва миии на Икаров маслото за нокти и бадемовото масло съшо И нова паста
някой ако има да ми даде 20 лева-да дава
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
аа тони ще ми кажеш ли за тая смес за петите, че аз се мажа с един крем ама много гадно мирише![]()
Еми мисля да спра с употребата на пресата за коса и да почна да я сплитам или връзвам по някъв начин (а отделно ще продължа с маските и т.н). След това, наистина се надявам да ида или на Хасково или на Пловдив та да си накупя тва-онва, че в сегашните си дрехи не се чувствам комфортно и ми е някво много шибано. Общо взето е това и не на последно място да се забавлявам. Основните неща са косата и дрехите, едвам я чакам тая ваканция, ще лудна направо.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Тази паста Холивудска усмивка на каква цена е,никъде не мога да я намеря?...но на Билка с лимон е супер избелваща![]()
аз имам един крем на Avon - Invisible Silicone Sock Foot Cream. Първоначално като се намажеш с него аромата няма да ти хареса, ама после ще се влюбишПървоначално написано от POLLINA
лично на мен вече много ми допада, а мисля, че и някъв ефект има.А и не е само за пети, а за целите стъпала.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/pictures/263/29261.jpg (моя е 150мл и е в кутийка, а има и други, които са в тубички)
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
каква е тази паста за зъби? За първи път чувам за нея, иначе аз използвам Blend-a-med 3D white luxe.Първоначално написано от billytalent
Холувидската е 7-8 лева,като има една на съшата фирма Парти Спаркъл,която е 5 лева.
А на Билка наистина ли избелва?на каква цена е?
ПОЛИ-секундааа... половин ч.ч зехтин и половин кафява захар![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
billy - за това ли става въпрос? http://www.krasnaya-bg.com/bilka/images/PromoPaket2.png
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз ще променям тялото си. Ще бягам сутрин, ще почна диета (Тъкмо го няма даскалото и няма да има кои и какво да ме изкушава) и ще си спетя някой друг лев, за да има за даскалото, че в моменти, в които бягам за цял ден не ми стигат парите за седмицата.
Мерси пак ще потърся,в друг град...лично аз от на Билка съм много доволна,вече за трети път си купувам с лимон и наистина има огромна разлика,има и с грейпфрут,но не ми хареса-2 лв.е
http://beautycosmetic.biz/bilka-bilk...on-p-2085.html
мерсииПървоначално написано от tonie__
![]()
В САНИ я имаПървоначално написано от billytalent
значиии да си купувам на Билка паста за зъби с лимон
дано има успех с тази
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Сигурно ще понамаля пресата - ще сплитам, ще връзвам, на кокчета, поне седмица без преса и евентуално без тупирания и такива работи, понеже ще съм на село.
Ще си купя розова вода, че комбинирам с мазилото на Ейвън за черни точки и тоалетни трици за почистване.
Ще си мажа миглите с бадемово масло всяка вечер.
Ще скачам правя серии от по петдесет скчания на въже, понеже заради слабите капиляри има възможност да ми рукне кръв от носа.
Ще въртя обръч.
Ще карам колело и ще вървя повече.
Ще си оправя веждите.
Ще ида на фризьор и ще си направя бритон.
Ще си пусна ноктите.
Трябва сериозно да се заема.
^ но все пак не прекалявай с кокчета и панделки и други такива,защото от много връзване косъма се къса и пак е кофти.Аз ще накарам мъжо да ставам рано и да тичаме сутринта,ама надали ще се навие като се има предвид,че вечерта е на работа и ще му се спиНО все пак ще тичам!И вие тука ще ме подкрепяте и подстрекавате
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
А тази паста на Билка, уврежда ли по някакъв начин емайла на зъбите, защото нали все пак е избелваща???
Аз ще променя тялото си,колкото мога,ще ходя на фитнес през ден два,ще правя разходки(дано времето да е топло),ще ида да се подстрижа малко само връхчетата,ще си поддържам ноктите здрави,за да не се счупят,ще се разходя по магазините може да си харесам нещо,и ще си купя лосион за тяло с канелаа![]()
![]()
Титинка,ти си от Пловдив,нали?Дай да се съберем от Плодвид момичетата и да ходим на Гребната база през Априлската да бягамеКакто казах мъжо сиг няма да иска,а аз само също не искам..
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
има мн хубажи неща по магазините пускат новите колекции :PПървоначално написано от kukli4kata001
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Даа от Пловдив съм,ама не обичам да тичамПървоначално написано от tonie__
ако обичаш да се разхождаме може и тва да правим,щото както ти казах не обичам да тичам
,ама за разходки съм съгласна,и най-вече на гребната,много обичам да ходя там,ако си навита ОК :P
Не знач..Но може би:
1.Ще си направя бретон
2.Ще си оформям веждите
3.Ще взема някакъв ексфолиращ гел
За сега са тези,ако се сетя за нещо - пак ще пиша..
П.С - Много хубава тема![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ти пък как може да не тичашсъгласна съм на всичко-каране на колела,тичане,ходене-само да има движение и изгорени калории
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче