.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 115
    Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Еми мисля да спра с употребата на пресата за коса и да почна да я сплитам или връзвам по някъв начин (а отделно ще продължа с маските и т.н). След това, наистина се надявам да ида или на Хасково или на Пловдив та да си накупя тва-онва, че в сегашните си дрехи не се чувствам комфортно и ми е някво много шибано. Общо взето е това и не на последно място да се забавлявам. Основните неща са косата и дрехите, едвам я чакам тая ваканция, ще лудна направо.
    има мн хубажи неща по магазините пускат новите колекции :P
    Ти от Хасково или Пловдив си? ако е едно от двете, кажи някакви магазини с по-приемливи цени, но и хубави дрешки. Ще съм благодарна.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ти пък как може да не тичаш съгласна съм на всичко-каране на колела,тичане,ходене-само да има движение и изгорени калории
    Еми кво да направя не обичам да тичам,и в даскало като ни изпитват едвам се навивам да направя две обиколки Еми щом си съгласна на разходки тогава Ок :P

Град
    Пловдив
    супер значи като наближи и ще се чуем,демек другата седмица

*кажи,че караш колело,моля те
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Пловдив
    супер значи като наближи и ще се чуем,демек другата седмица

*кажи,че караш колело,моля те
    Мога да карам ама нямам колело

Град
    Пловдив
    ох добре тогава ще си ходим

справка със съседната тема :

30 минути - Ходене пеша - 150 калории
    30 минути - Джогинг - 432 калории
    30 минути - Колоездене - 321 калории
    60 минути - Разходка със скорост 1,5 км/ч - 120 калории
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Ваканцията е страхотна за козметични процедури
    1. Ще ходя до Сердика център да напазарувам;
    2. Ще си направя маникюр;
    3. Може би ще си пусна бретон;
    Ако се сетя още нещо ще пиша.

Град
    Пловдив
    Ок

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    ^ но все пак не прекалявай с кокчета и панделки и други такива,защото от много връзване косъма се къса и пак е кофти.Аз ще накарам мъжо да ставам рано и да тичаме сутринта,ама надали ще се навие като се има предвид,че вечерта е на работа и ще му се спи НО все пак ще тичам!И вие тука ще ме подкрепяте и подстрекавате
    Ооо, това пък не го знаех.
    Сега ново двайсе, да се чудя нещо друго за коса да мисля, мерси, че ми каза поне, че и тва къса косъма. (:

Град
    Пловдив
    е,това не значи,че не можеш изобщо да се хващаш на каквото пожелаеш.не си ли забелязала как като седиш много време с ластинк и го махнеш има коса по него и то доста?от дърпане,връзване просто косъм на издържа.препоръчвам да си купиш на Лорис маска,балсам и шампоан с чесън или със змийско масло/олио,да си се изправяш и каквото правиш,но да не прекаляваш и да си даваш 2-3 дни почивка
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз пък си пускам отново ноктите, косата нищо няма да я правя(смисъл без преси, пяна, лак и т.н),тръгвам на фитнес ии като цяло повече движение.А може и малко да поразгледам материала за матурата ,но ще видим. Та това е от мен.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Еми мисля да спра с употребата на пресата за коса и да почна да я сплитам или връзвам по някъв начин (а отделно ще продължа с маските и т.н). След това, наистина се надявам да ида или на Хасково или на Пловдив та да си накупя тва-онва, че в сегашните си дрехи не се чувствам комфортно и ми е някво много шибано. Общо взето е това и не на последно място да се забавлявам. Основните неща са косата и дрехите, едвам я чакам тая ваканция, ще лудна направо.
    има мн хубажи неща по магазините пускат новите колекции :P
    Ти от Хасково или Пловдив си? ако е едно от двете, кажи някакви магазини с по-приемливи цени, но и хубави дрешки. Ще съм благодарна.
    Хасково
    ами идвала ли си ?
    Значи в Ташкента има хубави неща абе яките магазини не мога така лесно да ти ги обесня
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на PIF
    ще слабея
    тръгвам на солариум
    ще си търся рокля (за изпращането в училище) и още куп боклученца за бала
    паралелно с това ще уча за изпити
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

е,това не значи,че не можеш изобщо да се хващаш на каквото пожелаеш.не си ли забелязала как като седиш много време с ластинк и го махнеш има коса по него и то доста?от дърпане,връзване просто косъм на издържа.препоръчвам да си купиш на Лорис маска,балсам и шампоан с чесън или със змийско масло/олио,да си се изправяш и каквото правиш,но да не прекаляваш и да си даваш 2-3 дни почивка
    Тони, в момента използвам на Елсев Файв Рипеър и сега съм поръчала на леля ми да ми донесе маска със змийско мляко на Лорис. Четох, че е за боядисана коса, предполагам, че едва ли ще ми навреди, въпреки че моята не е боядисвана.
    Аз си се изправям, понеже косата ми е адски бухнала и обемна... надолу. За това я изправям, много по-добре изглеждам - пък и иначе като я реша и кристали да съм слагала, и на лореал хот страйт си бях купила - не помага. Дърпам се страшно много, за да я среша, имам чувството, че понякога е съсипвам повече от скубане отколкото от пресата. Аз я изправям - два-три пъти в седмицата на максимум двеста градуса и за защита ползвам на Рубала един жълт спрей.
    И да забелязаласъм ги тия косъмчета по ластика, ама вече просто се чудя какво да я направя. Преди къпане като се сетя я мажа и с бадемово масло да поседи час-час и половина. Чудя се дали да си купя стимуланта на икаров..

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    през априлската ще ходя на почивка в Пампорово..ще си изкарам страшно

-ще караме ски

пък иначе започвам да намалявам храната
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Повече от фен Аватара на Melanie
    Почти нищо..Ще си потъмня косата още малко и ще се порадвам 10 дни на ноктите си, защото заради пианото не мога да ги оставям много дълги.Ааа и вероятно ще си върна свалените килограми и сантиметри, но все лак ще опитам да не го правя

Аз трябва да намаля газираното, ама просто нямам воля. По едно време бях спряла да пия кола - пиех само понякога като изляза, пък отпреди седмица пак съм постянно с по едно шише до мене.
    Не ми е толкова заради килограмите, колкото защото ми влия бая зле на нервите.

Град
    Dreamland
    Хасково
    ами идвала ли си ?
    Значи в Ташкента има хубави неща абе яките магазини не мога така лесно да ти ги обесня
    идвала съм, леля ми живее в Хасково. Купих си едни много готини ботушки на черепчета от Кораба/Парахода или кво беше там (сигурно не е нито едно от двете, но все пак хД)
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Аз трябва да намаля газираното, ама просто нямам воля. По едно време бях спряла да пия кола - пиех само понякога като изляза, пък отпреди седмица пак съм постянно с по едно шише до мене.
    И аз без газирано не мога. Всичко друго НЕ пия, но това със сигурност. Даже в момента на бюрото ми има бутилка газирано, почти изпита е.

Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    И аз без газирано не мога. Всичко друго НЕ пия, но това със сигурност. Даже в момента на бюрото ми има бутилка газирано, почти изпита е.
    и аз съм така ако някой знае начин да се откажа от тва газирано-да помагаа

Абе аз бях почти го спряла, особено колата ми беше адския проблем, ама напоследък си изнервена и..

Мега фен
    Ще ида на гости на най-добрата ми приятелка в Габровоо. <3 И като знам колко е евтино там, ако имам пари, ще си накупя тоооооолкова много неща. (sun)
    И аз ще спра пресата. Може да се постегна малко, но не мисля да отслабвам като цяло. :Р Няма да мога да ходя на фитнес, затова ще ходя да бягам в някой парк и ще правя дъълги разходки.
    Но като цяло по-голямата 4аст от ваканцията ще ми се стори ужасен период, защото едно от най-любимите ми същества си е в родния град.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами не съм сигурна, дали ще ги изпълня на 100%, но ще пробвам:

- пускам си ноктите дълги
    - ще си взема някоя и др. дрешка
    - някоя и друга козметична процедура
    - ще си пускам косата по дълга и ще я обезцветя

Град
    Шабла
    1.Почвам да спортувам , лека диетка също.
    2.Ще ходя на фризьор.
    3.Ще ходя в София малко на разходка и на пазар (минимум 5-6 дена в София.)
    4. Някой друг купон може би.
    5. И от цялата ваканция ако ми останат 1-2 дена за пълен релакс - спане и филми ще е хубааво .
    ONLY ONE UNITED

Ахх тази проклета ваканция /не обичам да няма хора около мене/
    1.Определено ще си почина от всичко първите 5 дни от ваканцията ! Нищо няма да права даже не искам да излизам /мърла/
    2. Ще отида малко в апартамента ни в София, но ще е за ден/два и после заминавам на селооооо ., Всъщност не смятам да права Бог знае колко много неща. Не смятам, че трябва да има ваканция за да спортуваш или да направиш нещо за себе си Постоянно си поддържам косата/маски/балсами и т.н, ходя на фитнес, тичам 3 пъти в седмицата, поддържам тялото и лицето си Тъй че не остана какво да правя По скоро през ваканцията ще го ударя на голям купон на София и село и изобщо не смятам да връзвам коси или да тичам по 2 часа на ден само купон и сън А за солариума - още е рано бе хора.. Ако го почна от сега и после, като запече онова яко слънце ще стана мангал

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Абе то ии аз си се поддържам винаги, ама искам сега малко по сериозно..
    Пък и както ги знам на село кви са.. Ще се прибират в осем да си гледат турските сапунки, лапешка работа. Бабешка по-точно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си