- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ще промените през Априлската ваканция?
Ти от Хасково или Пловдив си?Първоначално написано от HexGirl
ако е едно от двете, кажи някакви магазини с по-приемливи цени, но и хубави дрешки. Ще съм благодарна.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Първоначално написано от tonie__
Еми кво да направя не обичам да тичам,и в даскало като ни изпитват едвам се навивам да направя две обиколки
Еми щом си съгласна на разходки тогава Ок :P
супер значи като наближи и ще се чуем,демек другата седмица![]()
*кажи,че караш колело,моля те![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Мога да карам ама нямам колелоПървоначално написано от tonie__
![]()
![]()
![]()
![]()
охдобре тогава ще си ходим
![]()
справка със съседната тема :
30 минути - Ходене пеша - 150 калории
30 минути - Джогинг - 432 калории
30 минути - Колоездене - 321 калории
60 минути - Разходка със скорост 1,5 км/ч - 120 калории
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Ваканцията е страхотна за козметични процедури![]()
1. Ще ходя до Сердика център да напазарувам;
2. Ще си направя маникюр;
3. Може би ще си пусна бретон;
Ако се сетя още нещо ще пиша.
![]()
Ооо, това пък не го знаех.Първоначално написано от tonie__
Сега ново двайсе, да се чудя нещо друго за коса да мисля, мерси, че ми каза поне, че и тва къса косъма. (:
е,това не значи,че не можеш изобщо да се хващаш на каквото пожелаеш.не си ли забелязала как като седиш много време с ластинк и го махнеш има коса по него и то доста?от дърпане,връзване просто косъм на издържа.препоръчвам да си купиш на Лорис маска,балсам и шампоан с чесън или със змийско масло/олио,да си се изправяш и каквото правиш,но да не прекаляваш и да си даваш 2-3 дни почивка![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз пък си пускам отново ноктите, косата нищо няма да я правя(смисъл без преси, пяна, лак и т.н),тръгвам на фитнес ии като цяло повече движение.А може и малко да поразгледам материала за матурата,но ще видим.
Та това е от мен.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
ХасковоПървоначално написано от kukli4kata001
ами идвала ли си ?
Значи в Ташкента има хубави неща абе яките магазини не мога така лесно да ти ги обесня![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
ще слабея
тръгвам на солариум
ще си търся рокля (за изпращането в училище) и още куп боклученца за бала
паралелно с това ще уча за изпити![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Тони, в момента използвам на Елсев Файв Рипеър и сега съм поръчала на леля ми да ми донесе маска със змийско мляко на Лорис. Четох, че е за боядисана коса, предполагам, че едва ли ще ми навреди, въпреки че моята не е боядисвана.Първоначално написано от tonie__
Аз си се изправям, понеже косата ми е адски бухнала и обемна... надолу. За това я изправям, много по-добре изглеждам - пък и иначе като я реша и кристали да съм слагала, и на лореал хот страйт си бях купила - не помага. Дърпам се страшно много, за да я среша, имам чувството, че понякога е съсипвам повече от скубане отколкото от пресата. Аз я изправям - два-три пъти в седмицата на максимум двеста градуса и за защита ползвам на Рубала един жълт спрей.
И да забелязаласъм ги тия косъмчета по ластика, ама вече просто се чудя какво да я направя. Преди къпане като се сетя я мажа и с бадемово масло да поседи час-час и половина. Чудя се дали да си купя стимуланта на икаров..
през априлската ще ходя на почивка в Пампорово..ще си изкарам страшно
-ще караме ски![]()
пък иначе започвам да намалявам храната![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Почти нищо..Ще си потъмня косата още малко и ще се порадвам 10 дни на ноктите си, защото заради пианото не мога да ги оставям много дълги.Ааа и вероятно ще си върна свалените килограми и сантиметри, но все лак ще опитам да не го правя![]()
Аз трябва да намаля газираното, ама просто нямам воля. По едно време бях спряла да пия кола - пиех само понякога като изляза, пък отпреди седмица пак съм постянно с по едно шише до мене.
Не ми е толкова заради килограмите, колкото защото ми влия бая зле на нервите.
идвала съм, леля ми живее в Хасково. Купих си едни много готини ботушки на черепчета от Кораба/Парахода или кво беше тамПървоначално написано от HexGirl
(сигурно не е нито едно от двете, но все пак хД)
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
И аз без газирано не мога. Всичко друго НЕ пия, но това със сигурност. Даже в момента на бюрото ми има бутилка газирано, почти изпита е.Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
Абе аз бях почти го спряла, особено колата ми беше адския проблем, ама напоследък си изнервена и..![]()
![]()
Ще ида на гости на най-добрата ми приятелка в Габровоо. <3 И като знам колко е евтино там, ако имам пари, ще си накупя тоооооолкова много неща. (sun)
И аз ще спра пресата. Може да се постегна малко, но не мисля да отслабвам като цяло. :Р Няма да мога да ходя на фитнес, затова ще ходя да бягам в някой парк и ще правя дъълги разходки.
Но като цяло по-голямата 4аст от ваканцията ще ми се стори ужасен период, защото едно от най-любимите ми същества си е в родния град.![]()
Ами не съм сигурна, дали ще ги изпълня на 100%, но ще пробвам:
- пускам си ноктите дълги
- ще си взема някоя и др. дрешка
- някоя и друга козметична процедура
- ще си пускам косата по дълга и ще я обезцветя
1.Почвам да спортувам , лека диетка също.
2.Ще ходя на фризьор.
3.Ще ходя в София малко на разходка и на пазар (минимум 5-6 дена в София.)
4. Някой друг купон може би.
5. И от цялата ваканция ако ми останат 1-2 дена за пълен релакс - спане и филми ще е хубааво .![]()
ONLY ONE UNITED
Ахх тази проклета ваканция/не обичам да няма хора около мене/
1.Определено ще си почина от всичко първите 5 дни от ваканцията ! Нищо няма да права даже не искам да излизам/мърла/
2. Ще отида малко в апартамента ни в София, но ще е за ден/два и после заминавам на селооооо., Всъщност не смятам да права Бог знае колко много неща. Не смятам, че трябва да има ваканция за да спортуваш или да направиш нещо за себе си
Постоянно си поддържам косата/маски/балсами и т.н, ходя на фитнес, тичам 3 пъти в седмицата, поддържам тялото и лицето си
Тъй че не остана какво да правя
По скоро през ваканцията ще го ударя на голям купон на София и село и изобщо не смятам да връзвам коси или да тичам по 2 часа на ден само купон и сън
А за солариума - още е рано бе хора..
Ако го почна от сега и после, като запече онова яко слънце ще стана мангал
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Абе то ии аз си се поддържам винаги, ама искам сега малко по сериозно..
Пък и както ги знам на село кви са.. Ще се прибират в осем да си гледат турските сапунки, лапешка работа. Бабешка по-точно.