Цитирай Първоначално написано от gugutka22
Цитирай Първоначално написано от fgirl14
И аз последно време харесвам момиче мнного и нзз кво ми става Също от моя клас НО знам че тва не е нормално.И аз съм тая която страни от нея. А тя дори май не подозира и по добре. и мисла да е временно щото само за тва мисла и без да искам постоянно нзззз кво ми става ако се окаже че съм би ще се гръмна така че няма как да се окаже. с тва се успокоявам
Добре аз да те попитам ,какви са ти мислите за нея . Защото при мен е напримерно ,че мисля как да я направа усмихната ,щастлива. Мисля за тоа как мога да я целуна и да я гушна и да и дам всичката си лююбов и нежност ,но за секс трудно ми минава през главата и другите неща . Тоест обвързването и връзката и чувствата не толкова сексуалността. Но страстта я има де .
Ми като седим близо или в час като ми говори от близо мн се.. и мисла същото. пък не мисла че е странно да се целувам с момиче а мн искам с нея и същото време неискам а и да искам немога . а съм говорила за всичко с нея само не за тва мн ме е срам нз кво ще си помисли. може би съм се привързала към нея и нищо повече. ама нз що ми минават такваа мисли странни