- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Помощ за гифчета!
здравейте аз съм на лаптоп и нестава да се сейфа в .gif формат немога да сейфам гифчета ще ми помотните ли?![]()
Добре де - обясни малко по подробно, какво искаш да направиш, с коя програма се опитваш да ги сейфат тези гифчета, защото тук не е форума на "екстрасенсите" или "врачките", че да ти четем мислите...Първоначално написано от mimiqni
П.С. - Ако не обясниш по подробно, никой няма да ти отговори конкретно, какво и как да направиш!![]()
искам да си сейфам по най-обикновения начин гифче както на компа сейф ок и готово а на лаптопа ми се сейфа като картинка нали даваам сейф обаче ми се сейфа под името untitled.bmp и дори да променя името примерно на gkyvdfbfhvj.gif но се сейфа като картинка с фомат bmp другак няма как да обясня..
gif, трябва ти "прозрачна" картинка?
Е добре, не променяи само името, и типа. Под полето за името, в save as, трябва да има нещо като Data type или само Type или пък беше format, от там си избираш като какъв file да го запишеш...
Lexynnka
уффф... как няма друг начин да го обясниш...Първоначално написано от mimiqni
Ми кажи, че примерно с "Paint" се опитваш да ги запишеш като "gif"-че
- само по името "untitled.bmp" се досетих, че за тази програма говориш!
![]()
Виж сега, не може да си променяш формата, като преименуваш самия файл и му дадеш друго разширение! Отваряш примерно някоя картинка с "Paint" - даваш от менюто "File -> Save as" и от появилото се прозорче можеш от първото поле да си кръстиш картинката, както желаеш, а от второто можеш да избереш формата под който да се запише - ето така:
П.С. - В твоя случай трябва да избереш "GIF"![]()
аха мс..ще пробвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не се опитвам да го отворя с пейнт..пф..пак нищо не става;( скайпа ми е mim1996mim пишете ми!! по тук сте толкова научени че простоо..