- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не ми обръщат внимание...
Абе, момиче, недей така! Не унивай, горе главата!Какво ти пука какво мислят за теб тези хлапетии? Имам чувството, че искаш да се промениш само за да можеш да попаднеш в мирогледа им, но ако го направиш, трябва да ти кажа, че страшно ще сгрешиш. Не се променяй - ти си такава, каквато си, продължавай така заради себе си, не заради някой.
А пък ако продължаваш да им помагаш на тестове и изпитвания, тогава не само ще си прецакана, но ще си и глупава, защото те не си правят труда да отворят учебника и да прочетат нещо, защото знаят, че ти си там и ще им дадеш отговорите - е това много ме вбесява!![]()
Просто недей да отдаваш толкова голямо значние на това. Продължавай да си бъдеш такава, каквато си и им обръщай колкото можеш по-малко внимание. Тоест, не се опитвай да се внедриш при тях - да не те разстройвам, ама няма да стане. Типът "вятър ги вее на бял кон" важи за тях с пълна сила и най-вероятно няма да се осъзнаят скоро. Направи така, че не ти да ходиш при тях, а те да идват при теб.![]()
ПС: Знаеш ли, когато прочетох проблема ти, се сетих за тази песен, затова те поздравявам с нея.http://vbox7.com/play:3f01958
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун