Ако имате нужда да си изкарате допълнителни джобни, докато стойте пред компа или просто искате да си изкарате отделни приходи, без да инвестирате нищо, по надолу ще ви запозная с моята идея, която действа успешно за мен! Не се чудете, това го открих, поради това, че сам в затруднено положение и наще не ми дават и стинка за джобни и тряаа да си намирам сам ( аз сам на 17г.)
Аз ви предлагам, като отделяте по 30 мин. дневно пред компютъра, да си изкарвате по 10 – 20 лв. на месец и то без да се ангажирате или да сте навършили пълнолетие. Имам предвид известните PTC сайтове, които плащат да се клика на реклами. Тези сайтове са достатъчно популярни, но много малко хора вярва, че те плащат. Дори и самия аз не вярвах, но е факт, че редовно ми плащат, това което сам си изкарал.
Как действат тези сайтове:
1. Регистрирайте се в колкото искате PTC сайтове (колкото повече, толкова повече печелите, а сигурни PTC сайтове, които са ми ПЛАТИЛИ и искате да станете мой реферал, за да ми помогнете ми пишете на e-mail: furaj1@abv.bg )
2. Плащат по 0,01$ за клик на реклама, без да правите нищо друго, само да кликате на всички реклами от сайтовете, всеки ден, ще печелите около 12 $ на месец.
3. Как точно става печалбата, тези сайтове плащат да им кликате на рекламите, след като се регистрирате в тези сайтове, влизате в директорията, където има реклами, кликате на всяка една по отделно и чакате м-ду 10 и 30 сек. , в зависимост от това колко се изисква. След като зареди рекламата, затваряте страницата ( не е задължително да ги гледате през цялото време, можете да кликате на няколко сайта едновременно или да си пишете в скайп), така правите със всички налични реклами в всички сайтове.
4. Тези реклами се обновяват на всеки 24 часа и вие кликате на тях всеки ден.
5. Как си получавате парите, елементарно , чрез PayPal, това е услуга, която позволява парични преводи в целия свят, във всяка една минута. Напишете PayPal в гогъл и там ви излиза и допълнителна информация, за да се запознаете.
6. След като се регнете и в PayPal, сте готови да печелите, нужно е да го съгласувате с родителите си ако сте непълнолетни, защото в PayPal се регистрира кредитна или дебитна карта, по която получавате парите си.
7. Не е нищо особено и няма нужда да имате каквито и да е умения, за да го постигнете, а ако мислите да печелите повече, като отделяте повече време свържете се с мен на емайил: firaj1@abv.bg
8. Личен пример аз сам кликам в 30 сайта и месечно, получавам по около 20 $ и това ми отнема по 1 час. Не е много а и тези, които обещават много не плащат.
9. Ако се регнете от линковете по-горе, вие ставате, мой реферал, по този начин аз печеля по 25-50% от вашите кликове (примерно вие сте изкарали 2$ от NeoBux, сайта дава на мене 1 $ ), свързвате се с мен по емайл, казвате ми името с което сте се регнали и ако наистина е така, аз ви пращам още 50 % (ако сам изкарал, чрез вас като мой реферл 1$, ви пращам по PayPal - 0,50$) по този начин печелите много повече от другите.

10. Ако имате самнение в това дали се плаща можете да се свържете с мен на email: furaj1@abv.bg , само ще ви помоля без да ми пишете простотии, това мое предложение е савсем сериозно
11. Ако имате самнения, пишете ми, да Ви покажа доказателство, че ми плащат.

Надявам се да сам ви бил полезен. Успех и приятено печелене.