.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на crazymm

Дали ще ме пусне...

Преди около половин час попитах майка ми дали може да отида на вила с една приятелка, която тя не може да понася... Първоначалният й отговор беше: "Не!", без дори да се замисля. Питах я поне 5 пъти защо.. Накрая ми се тросна: "Просто не я харесвам, не харесвам и майка й." Аз се заковах за около минута, след което излязох от стаята без да кажа нищо.
    Преди 10 минути ме повика при себе си и ме попита: "Къде им е вилата на тея?!" Отговорих й, тя не реагира и се изнесох от стаята...
    Сега баща ми се прибра, вероятно ще го обсъдят и много се чудя дали ще ми разреши да отида. Опитвам се да се държа възможно най - смирено... Дали ще се получи?
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Дръж се спокойно, ако тръгнеш да ревеш 100% няма да те пусне! За другото не знам.. Защо майка ти не ги харесва? Може да е основателна причина..
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Голям фен

Re: Дали ще ме пусне...

Цитирай Първоначално написано от crazymm
    Преди около половин час попитах майка ми дали може да отида на вила с една приятелка, която тя не може да понася... Първоначалният й отговор беше: "Не!", без дори да се замисля. Питах я поне 5 пъти защо.. Накрая ми се тросна: "Просто не я харесвам, не харесвам и майка й." Аз се заковах за около минута, след което излязох от стаята без да кажа нищо.
    Преди 10 минути ме повика при себе си и ме попита: "Къде им е вилата на тея?!" Отговорих й, тя не реагира и се изнесох от стаята...
    Сега баща ми се прибра, вероятно ще го обсъдят и много се чудя дали ще ми разреши да отида. Опитвам се да се държа възможно най - смирено... Дали ще се получи?
    Сигурна ли си, че ще сте само двете ... В смисъл да не си разочарована накрая. А и щом майка ти мисли така, значи е права до голяма степен. И аз съм бил в такава ситуация, бях приятел с едно момче, което не беше мн примерно, ама се познавахме от деца и често се случваше да сме заедно покрай общи приятели. Нещата си станаха от само себе си и вече не сме така, само сме стари познати ; ) .

Иначе ... Възможно е да те пусне накрая, но недей да напираш, ако не те пусне и не се нервирай, просто го приеми, тя го прави за твое добро : ) !

Опитвам да запазя спокойствие, ама тя нищо не казва...
    Само: "Миличка, свали някое филмче за довечера." и тфа е.
    Супер много се изнервих
    Момичето не го харесва, защото мисли, че имаме "странни" отношения
    Ако не ме пусне, все ще го преживея някак... Но дано ме пусне
    Някакви идеи как да я убедя... ?! Казвайте, ако ви хрумне нещо

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Помоли и се.Направи някакъв жест (изчисти къщата например) и след това може да те пусне.Може пък да и кажеш да ти се обажда по-честичко за да е спокойна.Успех

Аз вече бях изчистила тя като се прибра
    2 часа се правих на обидена и май даде резултааат...
    Каза ми, че ще си помисли до утре, но не обещава, че отговорът ще е: "Да".
    Ама предчувствам какво ще ми отговори

Ще ти позволи, мисли позитивно

И моята майка не харесва една моя приятелка и майка и, въпреки това ме пуска да излизам с нея. Питах я пак за една вила, тя не ми разреши и толкова щом не ме пуска мога да се примиря, тъй или иначе и тук може да сме заедно...

Опитвам да запазя спокойствие, ама тя нищо не казва...
    Само: "Миличка, свали някое филмче за довечера." и тфа е.
    Супер много се изнервих
    Момичето не го харесва, защото мисли, че имаме "странни" отношения
    Ако не ме пусне, все ще го преживея някак... Но дано ме пусне
    Някакви идеи как да я убедя... ?! Казвайте, ако ви хрумне нещо
    майка и с мен се гаври по същият начин... аз лично само я моля айде де и в замяна нещо ше направя квото и да е и ме пуска ако искаш опитай ама всеки го приема различно успех

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Ама предчувствам какво ще ми отговори
    "не"

на колко си?

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    по-скоро "да" е пусна ли те??

Времето ще покаже, ама недей реви, както казаха и по- горе.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си