Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
@MouSe, за да си отговориш на този въпрос дали всичко опира до външния вид ти кажи какво първо те привлича в едно момче, но бъди искрена. От акъла ли намиараш някой за сладък и готин или от външността му? Ако кажеш, че е от външността, спокойно, това не те прави повърхностна. Наистина обвивката не е всичко, но без един човек да те привлича сексуално, нищо не се получава независимо колко красиво е съдържанието му.

Специално в твоя случай килограмите не ми се виждат като причина. 55 не са малко, но не са и отблъскващи стига на ръст да не си прекалено нисичка, но те се оправят. Можеш да публикуваш снимка, за да преценим дали положението е толкова критично ако действително считаш това за най-големия си проблем.

Колкото до характера, много неща зависят главно и от него. На сила хубост не става, да. Но ако се държиш прекалено "девствено" е нормално да не те забелязват. Не че те съветвам да ставаш от т.н. кифли, но ти явно търсиш внимание за момента, а такова няма да спечелиш със скромност. Обличай се свежо, гледай модата, не копирай всичко, но и не изоставай...

Ако харесваш някое момче, не се колебай да му намекнеш, но не и да си създаваш впечатление на твърде достъпна. Бъди по-загадъчна, научи се да съблазняваш... Както и да е, всичко ще си дойде на място с опита, а кой знае колко богат такъв в момента да имаш, не е особено красиво. Все пак си на 14, дори има нещо чаровно в това, все още да не си като повечето вече "разчекнати" връстнички. Смятам, че нямаш повод да развиваш комплекси заради това, че се сравняваш с неподходящите примери. Въобще не се занимавай с това да догониш опита на курветата, такъв етикет няма положителни страни, макар и днешно време ценностите да са много размити...

пп. И не използвай изрази от сорта на "избоначили"?? Каквото и да значи... Не ми се струва привлекателно да присъства в речника на момиче...
Благодаря за съветите.Наистина е хубаво когато някой ти помогне по даден въпрос.Точно сега няма възможност да ви покажа снимка,но утре ще кача в темата.А за момчетата-естествено,че трябва да изглежда добре.Външността за мен не е чак толкова важна,но не бива и да е като бездомник,а вече за душата и характера му мога да кажа,че аз съм много романтична и обичам някой мил който да ме накара да зная,че съм единствената за него.Малка съм да искам стабилна връзка,но желанието да намеря своята половинка е много по силна от мен.

П.П.Думата избоначили означава нещо като изкривили съзнанието си например.Ще гледам вече да не я използвам !