- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Нямам звук ама от AIMP2-to имам
Начи то от заглавието разбрахте.Смисъл сега клипчетата нямат звук,игрите,филмите,а пък като си пусна песен от AIMP2-има звук.Какво да правя?![]()
Мяза ми на кодек ... пробвай с друг плеър ...
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
чоовек...аз ти говоря,че само от плеъра имам,а от другите нямамПървоначално написано от Valento
Да и аз първоначално така си помислих, но видях, че и при игрите няма звук което си е странно...Първоначално написано от Valento
![]()
П.С. - Може и от звуковите драйвери да е проблема...или виж настройките за звука!!!
![]()
Направо преинсталирай звуковите драйвери....Първоначално написано от doomkillerr
От къде ?Първоначално написано от doomkillerr
![]()
Start Menu > Control Panel > Audio /Sound/Първоначално написано от MichellePhan
Как да ги преисталирам?От къде,също.
Като си си купувала пц-то трябва да са ти дали диск с дравейри .. в него имаш всички необходими фаилчета за да може да ти работи пц-то без проблеми .... потърси гоПървоначално написано от MichellePhan
Отвори кутията на пц то и там трабва да пише саита на марката на пц то и влез и си дръпни драиверите :P
Може плейъра да разпознава автоматично устройството от вградени универсални драйвери, които да работят само за плейъра.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
KMPlayer.Това е решението...![]()
![]()
Или както са ти казали ,преинстални си драйверите на звуковата карта .Даже преинстални всички драйвери.Така ще е по-добре![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!