- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- въпрос относно диетите ..
еми искам да подържам теглото си ..
запозната съм с 90-дневната диета ..
искам да попитам дали мога да я следвам ,като някакъв подхранващ режим .. например нали да си я спазвам както трябва , но вечерята да ми е толкова колкото обяда .. дали това ше се отрази по някакъв начин ?
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
90-дневната, хм, трябва голяма воля за да я почнеш, но опитай, ако няма ефект ще ядеш колкото е необходимо (вечерята)
Ако мислиш да почваш 90-дневната диета,по-добре си я спазвай както е описано,и на вечеря яж половината от обяда,за да имаш ефект
Всичко е спорт и здравословно ядене!!! За какво трябва да лишаваш организма си... Всичко е до колко,кога и как ядеж и задължително спорт...![]()
Първоначално написано от ubuntureload
Много спорт и вода. Лишавай се само от боклуците ( чипс, снаксове, кроасанчета и т.н.).
airplanes..
а сухар на обяд може ли да се яде![]()
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
Здравословното хранене предполага да се лишаваш от някои неща така или иначе. Аз примерно не съм яла пържени картофи от страшно много време, година може би, само 2-3 пъти съм си вземала по няколко картофчета, чипс последно ядох по-миналата година през май... В началото си го налагаш, после го приемаш като част от живота си. По-бесно е да кажеш "яж здравословно", отколкото да го направиш.Първоначално написано от B2BFW
П. П. Не те нападам, не искам да ме разбираш грешно, като ти гледам снимката, явно добре балансираш нещатаАма на момчетата сякаш ви е по-лесно... изразходвате повече енергия и не ви се яде толкова много сладко (пък нас, като сме в цикъл, не ти трябва да се опитваш да ни спреш)