.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

въпрос относно диетите ..

еми искам да подържам теглото си ..
    запозната съм с 90-дневната диета ..
    искам да попитам дали мога да я следвам ,като някакъв подхранващ режим .. например нали да си я спазвам както трябва , но вечерята да ми е толкова колкото обяда .. дали това ше се отрази по някакъв начин ?
    Аз ли съм крива или светът се огъва?
    Аз ли съм черна или те са без цвят?
    За една секунда всичко се срива...
    За една секунда всичко е прах ...

друг профил: tamarichka : )

90-дневната, хм, трябва голяма воля за да я почнеш, но опитай, ако няма ефект ще ядеш колкото е необходимо (вечерята)

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ако мислиш да почваш 90-дневната диета,по-добре си я спазвай както е описано,и на вечеря яж половината от обяда,за да имаш ефект

Всичко е спорт и здравословно ядене!!! За какво трябва да лишаваш организма си... Всичко е до колко,кога и как ядеж и задължително спорт...
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Ех сашке.. сашке ... само пишки са ти в главата ....

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Много спорт и вода. Лишавай се само от боклуците ( чипс, снаксове, кроасанчета и т.н.).
    airplanes..

а сухар на обяд може ли да се яде
    Аз ли съм крива или светът се огъва?
    Аз ли съм черна или те са без цвят?
    За една секунда всичко се срива...
    За една секунда всичко е прах ...

друг профил: tamarichka : )

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от B2BFW
    Всичко е спорт и здравословно ядене!!! За какво трябва да лишаваш организма си... Всичко е до колко,кога и как ядеж и задължително спорт...
    Здравословното хранене предполага да се лишаваш от някои неща така или иначе. Аз примерно не съм яла пържени картофи от страшно много време, година може би, само 2-3 пъти съм си вземала по няколко картофчета, чипс последно ядох по-миналата година през май... В началото си го налагаш, после го приемаш като част от живота си. По-бесно е да кажеш "яж здравословно", отколкото да го направиш.
    П. П. Не те нападам, не искам да ме разбираш грешно, като ти гледам снимката, явно добре балансираш нещата Ама на момчетата сякаш ви е по-лесно... изразходвате повече енергия и не ви се яде толкова много сладко (пък нас, като сме в цикъл, не ти трябва да се опитваш да ни спреш)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си