- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цикъла ми..
Здравейте искам да ви задам 1 въпрос..Значи идва ми от 4 години и оттогава постоянно ми закъснява а и все не мога да се престраша да отида на гинеколог..Това нормално ли е?Моля ви пишете..![]()
Понякога от времето може да се появяват аномалии и попринцип е нормално да закъснява понякога,но вече от 4 години и аз нз.Ако водиш полов сигурно е добре да се прегледаш!
По-добре се престраши и отиди на гинеколог.. Няма нищо страшно или срамно в това. Сигурно ще ти изпише едни хапчета които трябва да пиеш за да ти се регулира и всичко ще бъде нормално.. Знам го, защото една моя приятелка беше така.. успех
![]()
еми на мен ми идва от 6 клас, а сега съм 8 преди не знам обаче от 7 почнах да си го следя и 1 път не ми е дошло на време![]()
![]()
F_CK
All I need is U! :P
Аз също имам цикъл от 4 години и все още ми закъснява и то има случаи където ми закъснява с по месец и повече
Окосмяване имаш ли? Проблеми с килограмите? Упорито акне?
Колко ти е МЦ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!