Дай някоя снимка на която се харесваш.
http://cs921.vkontakte.ru/u34505291/...x_adf93d84.jpg
Вярваш ли, че България я очаква по-добро бъдеще ?
да
Лесно ли изразяваш чувствата си ?
не
Можеш ли сам да се опишеш с няколко думи ?
голяма промяна претърпях, мисля, че към по-добро... за сега съм по сдържан, и целите ми са други. А иначе съм си все веселия човек, който си гледа кефа 
Какво не толелираш ?
Не толерирам необмислени действия спрямо мен и моите интереси, но се старая да съм далеч от конфликтите... зависи от случая.
Можеш ли да се смееш над себе си ?
да
Има ли филм, който ти е направил голямо впечатление ? И ако има, то с какво те е впечатлил ?
по принцип доста филми ме впечатляват, пък и гледам филми спрямо препоръки на приятели, рядко гледам филми е така, защото е нов. Като филм в момента не мога да се сетя в момента за нищо, освен за "Сволочи" , където наистина ме порази това, как спрямо обстановката и начина на живот едно момченце на 14 години може да бъде убиец, войник и изградена личност с принципи. Където приятелството е нещо силно и неподвластно на времето и обстоятелствата, където се вижда, че истинските герои са точно персонажите от филма, а провъзгласените личности след войната са само извратени мозъци.
Има ли мечта, която преследваш от малък ?
Има, но ще мине доста време за да я осъществя.
Какво би направил за много пари ?
много неща
А какво не би ?
малко неща
Представяш ли си се като баща ?
След 10 години минимум
Дарявал ли си пари някога за нещо ?
Миналата година около 600 долара, за нещо което не искам да коментирам ( не е за пред форум ). И няколко пъти съм ходил в Малък Преславец в дома за изоставени деца, по цял ден съм бил с пишлеменцата, там съм си давал и последните кинти.
и последно.. Коя е последната песен по която се зариби ?
Хук Справа- Бойцовски клуб