Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
Цитирай Първоначално написано от darka1
сега ме е страх да се доверя на който и да било ... страх ме е пак да не ме наранят ... най - добрият ми приятел ме ОБИЧА ... сигурна съм ... много държи на мен ... но не мога .. страх ме е ... и той страда, и аз ... но нищо няма да правя ... не знам кога отново ще мога да се доверя ... но май няма да е скорo ...
затова , че са те предали , не трябва да се отказваш , не всички са такива ( но повечето ) имало е , има и ще има ` приятелки ` , които ще те предават . Неизбежно е и няма как да разбереш в кой момент ще се обърне и ще ти каже ; сори , ама с приятелството дотук , вече не ми трябваш ; мене също са ме предавали приятелки и е гадно , но нямаш друг избор освен да се примириш и да си намериш нови . А за тва , че си сигурна , че най - добрият ти приятел те обича не съм много съгласна . Че ти и за приятелките си си била сигурна ама виж кво е станало . НЯМА СИГУРНИ НЕЩА В ТОЯ ЖИВОТ
Сигурна съм ... показва ми го постоянно и знам, че не е като другите, но все пак съмнението, колкото и малко да е то, си остава .. и докато не преодолея всичко, просто не мога ... не искам пак да сгреша